Olympic Day 2017 la Craiova in cateva cuvinte si imagini

Nu doar ca v-am invitat la Crosul Ziua Olimpica ci am si participat activ. Olympic Day 2017 inseamna si pastrarea spiritului olimpic concretizat in cuvintele „important este sa participi”.

Important este sa participi la Olympic Day 2017

Cum a fost la Olympic Day 2017 in Craiova

La Olympic Day 2017 au participat cateva sute de craioveni, de toate varstele. Am alergat la cursa de 6800 m si am mai stat pana cand s-a dat startul in cursa seniorilor.

Cel mai mult mi-a placut ca la crosul de 6800 de metri au fost prezente toate cele 3 categorii de varsta. Pana-n 25 de ani, pana-n 35 de ani si peste 35 de ani.

start la 6800 metri

Ce sa mai zic despre seniorii care au alergat la crosul de 1400 de metri dedicat persoanelor 50 +. Jos palaria!

start 50 plus

Mi-a fost un pic teama cand am vazut norii adunati dis de dimineata. Prognoza zicea ca sunt sanse de ploaie 50% dar probabil ca veselia participantilor a adus soarele in Parcul Romanescu.

Olympic Day 2017 Craiova

Dupa gustul meu a fost chiar un pic cam cald, as fi preferat sa fie un pic mai multa racoare. Dar chiar si asa am reusit sa parcurg cei 6,8 km in circa 38 de minute. La Crosul Primaverii reusisem 39 de minute asa ca azi a fost sosire la minut 🙂

De data asta, dupa ce-am terminat cursa am beneficiat de serviciile minunatilor de la Kineto Plus.

Kineto Plus la Olympic Day 2017

Un masaj care m-a repus pe picioare in cateva minute. Bine, mai fac eu cateva reprize de stretching in cursul zilei, ca sa nu fac febra. Dar cea mai importanta este recuperarea imediat dupa cursa.

Ce-am castigat la Olympic Day 2017

Asa cum am mai spus, spiritul olimpic inseamna mai putin sa castigi ci mai mult sa participi. Am participat in acest spirit si am castigat 1 tricou cu Olympic Day, o medalie, o diploma si bonus masajul de la Kineto Plus.

Plus o dimineata tonica in care m-am intalnit cu cativa prieteni si am facut miscare. Ce sa-ti doresti mai mult? Poate sa fim toti la fel de tonici cum erau seniorii de la cursa 50 + 🙂

Cros 50 plus

La aceasta cursa au fost prezente si persoane personalitati sportive care au participat la Olimpiada de la Barcelona. Daca n-am incurcat eu borcanele, este vorba despre Petra Vaidean, cu numarul 158.

Asta ca sa stiti in ce companie selecta s-a alergat la Craiova cu ocazia Olympic Day 2017. Pana la urmatoarea alergare olimpica va las cu imagini de la Craiova.

Spor(t)!

Update:

Au aparut si timpii de alergare. Zisesem eu ca am facut cei 6,8 km in circa 38 de minute, pentru ca nu m-am uitat la cronometru. Acum stiu ca am terminat pe pozitia 48 cu timpul de 36.37 minute.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.