OCTAV cu Marcel Iures si Victor Rebengiuc. Premiera la Craiova

Daca Sambata nu va surade nici sarbatoarea sportului craiovean si nici o plimbare pe biciclete, poate vreti o premiera cinematografica. OCTAV, cu Marcel Iures si Victor Rebengiuc, va asteapta Sambata la ora 19:00 la Cinema Patria.

premiera OCTAV cu Marcel Iures si Victor Rebengiuc

OCTAV – premiera pe 23 Septembrie la Craiova

Marcel Iures si Victor Rebengiuc sunt doua dintre cele mai cunoscute nume din distributia premierei OCTAV.

Marcel Iures si Victor Rebengiuc

Alaturi de Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Dinvale, Maria Obretin, Dana Rogoz, Silviu Biris, Codin Maticiuc, Vlad Rădescu, Stefan Velniciuc, Cristian Bota, Alessia Tofan si Eric Aradits, OCTAV ne aminteste despre copilarie si lumea interbelica.

A propos de copilarie, iata ce spun Marcel Iures si Victor Rebengiuc.

Revenind la premiera, intrarea este libera, pe baza invitatiilor care se ridica de la casieria Patria, in limita locurilor disponibile. Inca nu v-ati luat invitatiile? Grabiti-va!

Marcel Iures la Craiova

N-ati avut ocazia sa-l vedeti pe Marcel Iures live? Daca va doriti foarte mult poate vi se indeplineste dorinta si-l vedeti la premiera filmului Octav.

L-am vazut cu jucand cu drag mai intai in piesa de teatru Pai despre ce vorbim noi aici Dom’le. Apoi l-am redescoperit cu surprindere intr-o piesa de teatru de papusi, in rolul lui Prospero din Furtuna lui Shakespeare.

L-am admirat toti in filme romanesti sau internationale. Acum vom avea sansa sa-l vedem pe marele ecran la premiera OCTAV, in rolul principal.

Mi-a soptit Facebook ca la premiera de azi din alt oras, au fost prezenti Marcel Iures, Alessia Tofan, Eric Aradits si a Serge Ioan Celebidachi, regizorul si co-scenaristul filmului. Sper sa se intample la fel si-n Craiova!

Jos palaria Victor Rebengiuc!

Victor Rebengiuc nu mai are nevoie de prezentare. Am avut sansa sa-l cunosc si pot spune ca marele actor Victor Rebengiuc este in primul rand un mare om. Am citit si cartea De-a dreptul Victor Rebengiuc si de-atunci il admir si mai mult.

Multa sanatate maestre si la cat mai multe premiere!

Spor la premiera!

2 Comments

    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.