600000 de Grigore Cartianu – Lansare de carte la Craiova

Am participat aseara la lansarea cartii 600000 #rezist, a jurnalistului Grigore Cartianu.

600000 #rezist

Dar inainte de lansare am pastrat un moment de reculegere apoi am depus coroane si flori la statuia Regelui Mihai din Craiova.

depunere de coroane si flori

600000 #rezist

Cartea este un jurnal la cald si o ancheta jurnalistica avand scopul de a arata si alte fatete ale manifestatiilor. Iesirea romanilor in strada este vazuta si dinspre grupul Watsapp secret al PSD.

La lansare nu s-a vorbit doar despre cea mai recenta carte ci despre mai multe subiecte acoperite de cartile lui Grigore Cartianu. Despre revolutie, bolsevici, comunisti si nu numai.

Dar si despre slabirea statului de drept si manipularea cu manifestantii care ar fi platiti de Soros.

A propos de statul paralel, s-au facut numeroase paralele intre slabirea statului de drept sub tancurile sovietice si slabirea statului de drept in conditii democratice.

Grigore Cartianu

N-a fost doar lansarea cartii 600000 #rezist ci o trecere in revista a momentelor importante din ultimii ani. Toate acestea suprinse, analizate si radiografiate de Grigore Cartianu in cartile sale.

Grigore Cartianu la Craiova

Mi-a placut in mod deosebit faptul ca desi percepe foarte bine gravitatea acestor zile, Grigore Cartianu este totusi optimist. Mi-a facut bine acest optimism dupa ce in ultimele zile am avut parte de stiri negative. De la moartea Regelui Mihai pana la moartea subita a statului de drept votata zilele acestea in Parlament si pana la crima de la metrou, a fost o serie negativa nemaintalnita.

Mi-a facut bine sa vad la lansarea de carte si apoi la discutii persoane de toate varstele. N-au fost doar bloggeri si jurnalisti la lansare ci si persoane venite chiar din afara Craiovei.

Abia astept sa citesc cartea. Nu pentru ca n-as sti de exemplu cum au fost protestele de la Craiova ci pentru a avea o perspectiva globala, cat 600000 de pareri.

Dar pana atunci va las cu mai multe imagini de la lansarea de carte.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.