Si-n 2018 alergam la Craiova pentru Spitalul Copiilor

Anul trecut pe vremea asta era zapada in Craiova iar prima alergare caritabila din an ne-a prins intr-un decor superb. In 2018 este vreme de primavara si tocmai bine de iesit afara, dupa maratoanele de ghiftuiala de sarbatori.

alergare caritabila pe zapada

Cred chiar ca va fi mai cald decat la alergarea caritabila din Decembrie, primavara-iarna din 2018 fiind tocmai buna.

Prezenta poloneza la alergarea caritabila

Asa ca hai cu prietenii la alergare!

Craiova 6 Ianuarie 2018

Ne vedem Sambata, 06 Ianuarie, in parcul Nicolae Romanescu de la ora 10:00, in zona restaurantului Ciobanasul.

Nu este intrecere, nu este cros, este o alergare caritabila intre prieteni, scopul fiind strangerea de fonduri pentru Spitalul Copiilor.

Despre Spitalul Copiilor si alergarile caritabile din 2018

Pentru Spitalul Copiilor se alearga in mai multe orase din tara, de obicei in prima Sambata din fiecare luna. Dar in functie de conditiile meteo, data se poate schimba.

Spitalul Copiilor este o initiativa pe termen lung pornita de la Asociatia 1 Leu.

Suma stransa pana acum la nivel national este de 654403 lei, orice leu adunat fiind un pas inainte. Deviza „om cu om, leu cu leu” porneste de la ideea ca oricine poate dona cel putin 1 leu in scop caritabil.

Si daca militarii polonezi au donat pentru construirea unui spital al copiilor in Romania, ma gandesc ca romanii vor fi cu atat mai mult animati de astfel de gesturi.

De la alergari caritabile la alergari sanatoase

O alergare caritabila in prima Sambata a fiecarei luni poate fi pasul pentru mai multa miscare si sanatate. Eu alergam in weekenduri si inainte, insa pe zapada nu alergasem niciodata. Alergarea caritabila din Ianuarie anul trecut mi-a placut atat de mult incat am continuat toata iarna. Chiar mi-a placut mai mult sa alerg pe zapada, terenul nefiind la fel de dur pentru genunchi.

Dupa alergarile din iarna si din Martie, in Aprilie am fost pregatit sa alerg 20 de km la semimaraton Brasov. Nu stiu daca v-ati propus sa alergati un semimaraton dar cat mai multa miscare si alergare isi poate propune oricine.

Spor caritabil si alergator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.