Brest Bretagne la rand? Hai in Sala Polivalenta! Hai Craiova!

Azi este mare meci mare la Craiova. Daca inving Brest Bretagne, fetele de la SCM Craiova au sanse mari sa ajunga in sferturile Cupei EHF!

SCM Craiova - Brest Bretagne

Echipa a jucat bine si-n deplasare, chiar daca au pierdut pe final si la Brest si la Kuban. Dar cel mai bine au jucat acasa, cu Sala Polivalenta plina. Asa sper sa fie si azi!

SCM Craiova joaca bine acasa in Cupa EHF

La meciul de acasa cu Randers a fost o prima victorie in grupele Cupei EHF. Dubla cu Kuban Krasnodar a fost inca o dovada a fortei echipei pe teren propriu.

In deplasare la Krasnodar n-a fost sala plina insa rusoaicele au avut o galerie inimoasa si s-au impus pe final la 2 goluri diferenta.

Kuban Krasnodar - SCM Craiova

Am vazut meciul pe un stream video EHF si mi s-a parut cam ciudat arbitrajul, cu multe lovituri de 7 m acordate gratuit gazdelor. Din pacate pe stream video n-au fost si reluari, asa incat imaginea meciului a fost doar la prima vedere. Oricum mai bine decat la Brest, cand n-am vazut nimic.

La Craiova sala a fost luata cu asalt, la fel ca poarta oaspetelor.

Sala Polivalenta plina

Iar in tribune a fost o atmosfera de… cupe europene. Am beneficiat si de venirea Angelei Pop si a tricolorului care insoteste echipa nationala.

Angela Pop

Nu va luati dupa locurile goale din spatele tricolorului.┬áImaginile sunt de inainte de inceputul oficial al meciului ­čÖé

Suporterii craioveni au fost la inaltime. Au scandat, au aplaudat si la final au facut un spectacol de lumini si de bucurie.

luminitele bucuriei

Meciul n-a fost usor, desi scorul ar putea spune altceva. SCM Craiova s-a distantat rapid si la pauza a fost 17 – 13 pentru Craiova.

In repriza a doua rusoaicele s-au apropiat la 2 goluri insa n-au reusit sa egaleze. Ba mai mult, impulsionate de suporteri, craiovencele au inchis tabela cu 30 – 24. 6 goluri diferenta fata de cele 2 de la Kuban. Buna asa! Cu astfel de imagini sa tot ramanem in minte!

Meci important cu Brest Bretagne

Pentru suporteri meciul cu frantuzoaicele de la Brest Bretagne va fi la prima vedere, din tur neavand imagini. Insa sper sa ramanem cu imaginea unei victorii frumoase la final.

In lotul frantuzoaicelor sunt 2 campioane mondiale, Allison Pineau si Cl├ęopatre Darleux. Allison Pineau este cunoscuta publicului din Romania, jucand la Oltchim Rm. Valcea si Baia Mare. Insa cele 2 campioane ale Frantei au fost pe teren si-n meciul tur, atunci cand fetele noastre au condus o mare parte din timp.

Sa speram ca la Craiova vom conduce tot timpul sau macar la final de meci.

Ce va fi vom vedea, pana la meci va las cu o imagine de suporter inflacarat.

suporter inflacarat

Si cu o poza de grup de la finalul meciului de acum o saptamana.

alb albastru

Hai Craiova! Hai fetele!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.