Bilete la finala in Sala Polivalenta Craiova, o posibila solutie

Dupa ce am fost vreo 200 in Norvegia, in Sala Polivalenta din Craiova vom fi peste 4000. Care, cum? Sunt multe nemultumiri fata de numarul de bilete la finala.

Sunt sigur ca sunt suporteri fideli care n-au mai prins bilet. La fel cum sunt unii care poate acum intra prima data in Sala Polivalenta si au bilet.

bilete la finala

Si mai sigur sunt ca in sistemul actual, oricum ar fi fost nemultumiti, cererea de bilete la finala fiind mult mai mare decat locurile din sala.

Suporteri fideli la toate meciurile

Merg la meciurile de handbal din Sala Polivalenta chiar de cand s-a deschis. De fapt am inaugurat noua polivalenta la un meci de handbal. Pe langa faptul ca sunt prezent in sala, mai am obiceiul sa fac fotografii si sa scriu articole pe blog, despre handbal.

Sala Polivalenta Craiova

Daca veti urmari imaginile de la meciuri, exista suporteri fideli care sunt prezenti indiferent de ziua saptamanii si de ora.

As spune ca handbalul feminin atrage cei mai multi suporteri in Sala Polivalenta. Cu un numar minim de 1500 – 2000 de suporteri chiar la meciurile de campionat puse la ore aiurea in mijlocul saptamanii, la Craiova handbalul este regele sporturilor de sala.

Fiind meci de meci alaturi de fete, ii cunosc din vedere pe suporterii care la fel ca mine, sunt nelipsiti de la partidele SCM Craiova.

Asa a luat nastere Blue Legion, dar asta-i alta poveste. Povestea de acum are legatura cu faptul ca multi dintre acesti suporteri, prezenti la meciurile din campionat, vor vedea finala la televizor.

Solutia abonamentelor si pentru bilete la finala

Solutia pe care o imaginez este cea a abonamentelor. Cei 1000 – 2000 de suporteri fideli, care vin la toate meciurile, ar trebui sa aiba posibilitatea sa-si faca abonament la inceputul sezonului.

Ar fi un avantaj si pentru Sala Polivalenta, stiind de la inceput pe cine se bazeaza la debut de sezon. Ar trebui sa fie un avantaj si pentru suporterii fideli, abonamentele fiind mai ieftine decat biletele luate separat.

Ei bine, aici vad solutia. Atunci cand sunt meciuri internationale, posesorii de abonament ar trebui sa poata sa-si securizeze locul la meci. Adica sa plateasca biletul chiar pe locul pe care vin cu bonament.

As lasa 3 zile pentru abonati, ca sa confirme daca vin sau nu la meci. Adica sa se identifice cu abonamentul si cartea de identitate si sa-si ia bilete la finala. Sau semifinala. Sau orice alt meci international este si nu intra in abonament.

Apoi, dupa cele 3 zile dedicate suporterilor fideli, sa se scoata la vanzare locurile ramase. In acest fel suporterii adevarati n-ar mai ramane pe dinafara si ar fi rasplatiti pentru fidelitate.

Ca sunt galerii care vin de 3 ori pe an sau oameni care n-au fost pana acum la handbal dar doresc sa vada finala, asta-i partea a doua. Dar baza o reprezinta suporterii pentru care fiecare meci este o finala. Indiferent de numele adversarului.

Cum vi se pare solutia abonamentelor vis a vis de cererea de bilete la finala?

Si in sezonul viitor SCM Craiova va juca in cupele europene, asa ca se poate implementa la inceput de sezon.

Pana atunci, bafta fetelor in finala de Vineri si sa ramana Cupa EHF la Craiova!

Spor castigator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.