Make folk, not war! Concert Marius Matache la Craiova

Mai e aproape o saptamana si-l reauzim pe Make in concert folk la Craiova. De unde si indemnul Make folk, not war ­čÖé

Make Folk 1 Nov la Craiova

Nu-i prima ocazie de Make folk la Craiova

Ba chiar e a treia experienta folk cu Marius Matache la Craiova.

A debutat in 2013 la Vertigo. Prima descalecare s-a intamplat pe 1 Martie 2013.

Make folk, Make show

Apoi tot intr-o primavara, a venit cu noroc de 13 si o hoinareala folk in Piata Matache. A fost un concert superb in 2015 la Casa de Cultura Traian Demetrescu, devenita neincapatoare.

Make la Tradem

Intre timp a mai fost prin Craiova cu treburi academice la Craiova2Online. Asta se intampla in 2017.

Chinezu printre doctori si doctoranzi

Planuisem si atunci un concert cu Make la Craiova dar nu s-au aliniat planetele.

Din nou Make folk la Craiova in 2018

Anul acesta tot intr-o zi de 1 ne revedem cu Marius Matache intr-un concert folk. In editie de toamna, de 1 Noiembrie la Irish Way Pub.

Daca n-ati mai fost la un concert marca Make, trebuie sa stiti ca e cu folk si cu veselie.

Marius Matache este prin definitie un om cu vorbele la el, care simte bine atmosfera locului. Fiecare dintre evenimentele mai sus amintite a avut si-o componenta blogosferica. Pentru ca, nu-i asa, Make este si blogger si chimist si folkist.

Imi aduc aminte ca dupa concertul de la Tradem a fost impreuna cu blogoltenii sa-i faca o surpriza unui blogger american. Mda, americanu’ de origine turca s-a reimpacat cu prietena din Bulgaria fix la Craiova. Iar bloggerii craioveni (si Make printre ei), au fost parte importanta in procesul de impacare.

Bulgaroaica nu stia ca bloggerul american e in Craiova. Venise pentru a sarbatori cu bloggerii craioveni 1 an de la Blog Meet-ul cand ne-am cunoscut. Exact atunci avea si Make concertul la Craiova. Iar dupa concert si-o degustare de vinuri de Samburesti, ne-am transformat in „bloggerii connecting people”.

Make in concert folk pe 1 Noiembrie la Craiova

Ei bine, despre connecting people este vorba si la concertele lui Marius Matache. Puteti sa-l ascultati si pe CD sau pe Youtube, insa nu se compara cu experienta de concert. Nu stiu daca e doar de la Make sau de la atmosfera pe care o formeaza. Dar stiu ca n-as lipsi de la un astfel de concert. Make folk, not war!

Concertul de la Irish PubWay incepe la ora 21:30. Un bilet costa 15 lei iar rezervarile se fac la numarul de telefon 0736778776.

Spor!

Save

Save

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.