Reveneala la Miercurea fara carne romaneasca

Timp de 2 saptamani in Toronto, am preparat Miercurea fara carne cu ingrediente canadiene. Acum e zi de reveneala la Miercurea fara carne romaneasca.

Reveneala la Miercurea fara carne made in RO

Pentru de dimineata am avut branza pane, coapta pe loc. Pe care am imbirligat-o cu probabil ultimele rosii de la tara din acest sezon. Am mai pus si 2 masline si a fost bine 🙂 Rosiile au avut rol de cruditati, desi sunt coapte bine, dupa cum se vede.

ultimele rosii de toamna

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat din nou resveratrol cu ciocolata, ca in Canada. Dar prune romanesti (cruditati) si ciocolata Heidi Extra Dark.

resveratrol si ciocolata

Insa de saptamana viitoare revin la ciocolata canadeza, ca m-a cadourisit fina din Toronto 🙂

ciocolata canadiana

La pranz am bagat mai intai o ciorba de legume.

reveneala la ciorba de legume

Asa de incalzire, inainte de o portie de cartofi cu rozmarin si salata de varza inconjurata de ciuperci la gratar. Am mai pus si 2 bruschete cu icre si masline. Tot asa, ca sa fie bine 🙂

reveneala la icre, cartofi si ciuperci

De-aia am si adaugat salata de varza, ca sa nu-mi lipseasca cruditatile din program nici la pranz. Iar pentru finalul zilei de reveneala, o sa am spectacol de cruditati.

Seara fac o salata de cruditati, ca sa fie treaba treaba. Adica salata verde de toate felurile. Verde, creata, roscata si cum mai e in pachet. O imbogatesc cu ulei de masline, lamaie si masline. Si cu ceva branza, ca sa mearga bine si-un vin alb luat din targ.

Mai pun condimente din Grecia si cam gata potriveala pentru vinul frantuzesc.

Tot asta seara joaca nationala de handbal a Romaniei si trebuie sa fiu pregatit 🙂

Revin mai tarziu cu imagini, daca nu cumva uit de poze pe motive handbalistice.

Insa deja v-am pregatit si povestit ce-am avut azi de halit. Ceea ce va doresc si voua 🙂

Va mai doresc si… Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.