Paste a la finu la Miercurea fara carne canadeza

Daca Miercurea trecuta am cam facut meniu romanesc in Toronto, acum am avut paste a la finu. Adica finu din Canada ne-a facut niste paste super bune. Dar mai este pana la paste, hai sa le luam pe rand.
Pentru de dimineata am avut paine prajita cu guacamole, alaturi de humus pe ardei rosu si ou ochi.

mic dejun

In Romania n-am gasit in magazine guacamole facut atat de bine. Si gustos, are si ceapa si usturoi si inca ceva, ce n-am ghicit deocamdata.

Am completat cu o salata cu de toate. Adica rosii de toate culorile, castraveti, salata Kale, masline, ceapa, ulei de masline si lamaie. Maslinele sunt umplute cu usturoi, nu cu ardei, ca la noi.

salata cu de toate

Dar inainte de asta am avut o alergare de 6 km prin parc. Asta ca sa vedeti de ce mi-a fost asa de foame 🙂

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat struguri cu ciocolata neagra. Poza iar am uitat sa fac, dar o sa ma credeti pe cuvant ca au fost foarte bune.

La pranz am avut mancare de spanac. Pe care am desavarsit-o cu crutoane si Brie.

mancare de spanac

Paste a la finu pentru cina

Seara am incheiat-o cu fineturi 🙂 Paste facute de finu.

paste a la finu

Am tras cu ochiul si-am vazut cum le-a facut. Adica a fiert apa, a pus pastele si dupa 8-9 minute le-a amestecat cu ardei rosu, usturoi si ardei iute. Pe care le-a calit inainte. Bineinteles, pastele au fost scurse inainte de a fi amestecate.

Cum au fost? Perfecte cu un Pinot Noir din Peninsula Niagara. Adica productie VQA Ontario.

Pinot Noir cu paste a la finu

Despre vinurile din Ontario v-am zis deja cu ocazie vizitei la Niagara. Va mai spun ca de atunci am mai degustat cateva si sunt… #bunetoate, #unulmaibuncaaltul.

Insa pana acum cel mai mult mi-a placut Baco Noir. Revin cu un articol separat despre vinuri, branzeturi si bere.

Pana atunci… Pofta buna fara carne!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.