Rapid in Sala Polivalenta din Craiova! Hai Craiova!

Acesta este indemnul meu pentru craiovenii iubitori ai handbalului si ai sporturilor de sala. Sa vina rapid in Sala Polivalenta Duminica, de la ora 11:00, pentru meciul SCM Craiova – CS Rapid Bucuresti!

Rapid in Sala Polivalenta

Meci cu Rapid in Sala Polivalenta

Chiar daca echipa giulesteana este lanterna rosie a Ligii Florilor, nu inseamna ca va fi un meci usor. SCM Craiova are un sezon foarte greu, presarat cu accidentari si pierderi de jucatoare.

Au revenit dupa accidentari Cristina Zamfir, Zeljka Nikolic, Bobana Klikovac si Adina Cace. Insa s-au accidentat in meciurile de pregatire Timea Tatar si Carmen Ilie.

Asta inseamna ca si 2020 incepe cu un lot subtire al alb-albastrelor.

Avem si o veste buna dupa meciurile de pregatire. Singura sportiva sosita la SCM Craiova, Ana Maria Savu (Dragut), s-a integrat bine in lot. In aparare joaca din ce in ce mai bine alaturi de Cristina Zamfir si Bobana Klikovac. Iar in atac a inscris multe goluri.

La ultimul turneu de pregatire de la Valcea, Ana Maria Savu a inscris 7 goluri cu HC Zalau, 6 goluri cu CSM Slatina si 5 goluri cu SCM Rm. Valcea.

O alta veste buna este ca dupa turneul de la Valcea, cealalta Ana Maria a Craiovei, Ana Maria Ticu, a fost cea mai buna marcatoare a turneului.

Inaintea etapei #13 din Liga Florilor SCM Craiova este pe locul 10 cu 15 puncte, iar CS Rapid Bucuresti pe locul 14 cu 3 puncte. Clasamentul include si rezultatele Coronei Brasov.

Obiectivul echipei antrenate de Bogdan Burcea este o revenire in clasament si o clasare cat mai apropiata de cupele europene. Sa nu uitam, inainte de accidentarile catastrofale si de plecarile de la echipa, SCM Craiova a castigat EHF Cup si locul 2 in Liga Florilor.

A propos de antrenori, dupa demiterea lui Ryde de la carma nationalei, antrenorul Craiovei este printre cele 4 nume vehiculate pentru viitorul antrenor federal:

  • Bogdan Burcea,
  • Florentin Pera,
  • Adrian Vasile,
  • Aurelian Rosca.

Noua echipa de la carma nationalei are principal obiectiv calificarea Romaniei la Olimpiada de la Tokio.

Hai Craiova! Hai Romania!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.