Despre vinurile lui Narcis v-am zis mai demult. Intre timp Atelierul de vin Primaverii 43A s-a dezvoltat si am degustat o noua serie de vinuri. Prima data au fost 4, acum au fost 8.
Uite si cine sunt divinii pentru degustarea de saptamana trecuta.
Atelierul de vin Primaverii 43A
Iata si ingredientele serii:
- Feteasca Regala
- Riesling de Rin
- Rosé
- Tamaioasa Romaneasca – Tamaioasa lu’ Marinache
- Cabernet Sauvignon – Vinul lui Precup
- Feteasca Neagra + Merlot – Iluzie
- Merlot – Interpretare
Dupa cele 7 vinuri am mai avut bonus un Orange din Sauvignon Blanc.
Este un vin care ori iti place, ori nu-ti place. Mi se pare interesant, insa la placut sunt in partea a doua.
Narcis are o filosofie a vinului proprie, conform careia vrea sa scoata ce-i mai bun din strugurii pe care-i are, fara insa a face corectii. Buna si filosofia, dar mai ales bune vinurile.
Degustarea de la Ribs House
Din vinurile albe mi-a placut cel mai mult Rieslingul de Rin.
Insa sondajul facut ad-hoc dupa vinurile albe si rosé, majoritatea au preferat Tamaioasa lu’ Marinache, pe locul 2 fiind rosé-ul.
Am trecut la rosii exact cand mi-a venit portia de Irish Ribs.
Din prima serie de vinuri facute de Narcis imi placuse cel mai mult vinul lui Precup.
Acum le-am incercat pe toate cele 3 rosii si am preferat Interpretare de Merlot.
Daca nu interpretati corect ce este in spatele sticlei, iata o poza fara carne 🙂
Degustarea a fost Joi, deci dupa Miercurea fara carne
Din cele 25-30 de persoane participante, am avut masa separata pentru bloggeri.
Unde unii au citit si la propriu, si la figurat.
Ca de obicei, la rosé dam noroc.
Am repetat norocul si cu vin rosu la final.
Mai intai doar bloggerii, pe urma si cei care au ramas pana la final.
Pana la urmatoarea degustare, va las cu imagini de la degustare, cu vinuri de primavara 🙂
Daca v-am facut cumva pofta cu vinurile lui Narcis, le gasiti la Belvedere Shop Craiova.
Spor degustator!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei