Atelierul de vin Primaverii 43A

Despre vinurile lui Narcis v-am zis mai demult. Intre timp Atelierul de vin Primaverii 43A s-a dezvoltat si am degustat o noua serie de vinuri. Prima data au fost 4, acum au fost 8.

Vinurile lui Narcis - Atelierul de Vin Primaverii 43A

Uite si cine sunt divinii pentru degustarea de saptamana trecuta.

Divinii de la Atelierul de vin Primaverii 43A

Atelierul de vin Primaverii 43A

Iata si ingredientele serii:

  • Feteasca Regala de la Atelierul de vin Primaverii 43A
  • Feteasca Regala
  • Riesling de Rin
  • Riesling de Rin
  • Rosé de la Atelierul de vin Primaverii 43A
  • Rosé
  • Tamaioasa Romaneasca de la Atelierul Primaverii 43A
  • Tamaioasa Romaneasca – Tamaioasa lu’ Marinache
  • Cabernet Sauvignon - Vinul lui Precup
  • Cabernet Sauvignon – Vinul lui Precup
  • Feteasca Neagra si Merlot de la Atelierul de vin Primaverii 43A
  • Feteasca Neagra + Merlot – Iluzie
  • Interpretare Merlot de la Atelierul de vin Primaverii 43A
  • Merlot – Interpretare

Dupa cele 7 vinuri am mai avut bonus un Orange din Sauvignon Blanc.

Orange Sauvignon Blanc de la Atelierul de vin Primaverii 43A

Este un vin care ori iti place, ori nu-ti place. Mi se pare interesant, insa la placut sunt in partea a doua.

Narcis are o filosofie a vinului proprie, conform careia vrea sa scoata ce-i mai bun din strugurii pe care-i are, fara insa a face corectii. Buna si filosofia, dar mai ales bune vinurile.

Degustarea de la Ribs House

Din vinurile albe mi-a placut cel mai mult Rieslingul de Rin.

Riesling de Rin

Insa sondajul facut ad-hoc dupa vinurile albe si rosé, majoritatea au preferat Tamaioasa lu’ Marinache, pe locul 2 fiind rosé-ul.

Am trecut la rosii exact cand mi-a venit portia de Irish Ribs.

Irish Ribs de la Ribs House Craiova

Din prima serie de vinuri facute de Narcis imi placuse cel mai mult vinul lui Precup.

Acum le-am incercat pe toate cele 3 rosii si am preferat Interpretare de Merlot.

Interpretare Merlot fara carne

Daca nu interpretati corect ce este in spatele sticlei, iata o poza fara carne 🙂

fara carne

Degustarea a fost Joi, deci dupa Miercurea fara carne

Din cele 25-30 de persoane participante, am avut masa separata pentru bloggeri.

Masa de bloggeri

Unde unii au citit si la propriu, si la figurat.

citiri cum se cuvin

Ca de obicei, la rosé dam noroc.

Hai noroc cu rosé!

Am repetat norocul si cu vin rosu la final.

Hai noroc cu vin rosu de la Atelierul de vin Primaverii 43A

Mai intai doar bloggerii, pe urma si cei care au ramas pana la final.

grup de final

Pana la urmatoarea degustare, va las cu imagini de la degustare, cu vinuri de primavara 🙂

Atelierul de vin Primaverii 43A

Daca v-am facut cumva pofta cu vinurile lui Narcis, le gasiti la Belvedere Shop Craiova.

Spor degustator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.