Masa de Paste dupa ce detalii se cunoaste?

Chiar asa, prin ce se deosebeste masa de Paste fata de cea de Craciun, de exemplu? Acum sa nu-mi spuneti despre diferenta de ingrediente bazate pe miel sau porc. Ma refer la imaginea de ansamblu.

Masa de Paste

Masa de Paste dupa fata se cunoaste

Cum care fata, fata de masa. De exemplu la noi in familie se poarta de Craciun sau de Revelion o fata de masa mai colorata, in nuante de rosu si cu tot felul de detalii pictate.

Masa de Revelion si fata de masa

In schimb cum da primavara, schimbam culoarea 🙂

Pofta buna!

Ignorati pisica sau radeti, daca stiti bancul 🙂

– Mama, eu de Paste vreau pisica sau caine!
– Nu draga, mananci miel, la fel ca toata lumea 🙂

Radem, glumim, dar nici n-ar da bine ouale rosii pe o fata de masa atat de colorata cum este cea de Craciun. In schimb pe o fata de masa mai pastelata se schimba contrastul.

Asta daca nu cumva ramanem la varianta clasica, cu fata de masa alba si eleganta, care merge la fel de bine si de Craciun si de Paste.

De ce scade traficul de Craciun

Indiferent care este abordarea voastra, aveti 20% reducere pentru articolele dedicate mesei. Adica 20% pentru fete de masa, tot 20% reducere pentru set de tacamuri, dar si pentru set portelan sau pentru platouri si fructiere.

Nu sunt singurele produse cu reducere de 20%. Pana Joi, 29 Aprilie, gasiti toata gama dedicata mesei de Paste in link-ul de mai sus.

Iar daca atunci cand plasati comanda in magazinul vostru de decoratiuni si cadouri veti folosi codul MASAFESTIVA12, primiti o extrareducere de inca 10%.

Ei da, asa mai vii de-acasa la masa 🙂

Alte diferente semnificative

Mai este o diferenta esentiala intre masa de Paste si cea de Craciun. Indiferent daca ninge sau nu, de Craciun este suficient de frig afara, incat sa stai cel mult pe langa gratar. Iar masa festiva se organizeaza tot in interior. Daca vreti detalii complete despre decorarea mesei festive, gasiti la colega Raluca.

In schimb pentru Paste prefer masa pusa afara, la umbra unui copac si inconjurata de iarba si verdeata. Ar fi si pacat sa stam in casa dupa atatea stari de urgenta sau de alerta, carantina si restrictii.

Apoi mai este vorba aia referitoare la vreme, cum este de Florii asa va fi si de Paste. Verific „coincidenta in fiecare an. Chiar daca in unii ani a fost insorit de Florii, iar de Paste a plouat mai pe seara, la masa de pranz s-a adeverit previziunea. Anul acesta am avut Florii insorite si parfumate.

Atat va spun, profitati de reduceri pana pe 29 Aprilie, iar apoi sa ne laudam cu preparatele sau achizitiile in pozele de Paste.

Pai da, nu stiti ca de Paste se poarta ceva nou? Va mai spun eu ca in 2021 se poarta mese festive cu reduceri cumulative 🙂

Spor innoitor!

No Responses

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.