Paste fericit si sarbatori linistite in familie!

In primul rand Paste fericit si sarbatori linistite alaturi de cei dragi! Masa imbelsugata stiu ca nu lipseste, eu va doresc doar sa nu se vada la cantar 🙂

Paste fericit

Paste fericit!

Cantarind mai bine, parca altfel vad viata dupa ce am plecat pe 25 🙂 Mi-am vazut de program in continuare, cu alergare matinala si bunatati indestulatoare.

Dupa ce de ziua mea am sarbatorit cu mici in parc, ieri am bagat un gratar de peste la soacra-mea. Dar bineinteles dupa alergarea de dimineata.

Pai cum nu putem sa ne adunam tot familionul, i-am luat pe rand si pe zile.

Azi sarbatorim in mod traditional cu oua rosii, drob, oua rosii si miel ied la cuptor si ciorba. Insa din nou, intai munca si pe urma distractia 🙂 Adica de dimineata am alergat 2 ture de parc, ceea ce va doresc si voua.

Nu stiu cum se vede la voi, dar la mine se simte la cantar imediat cand mananc mai tarziu. Dupa 73,4 pe 30 Aprilie, azi am 74,2, dupa 2 ture de parc. Dar si dupa 2 zile de sarbatorit 🙂

Asa ca azi mi-am propus sa mananc doar la masa de pranz, care stiu ca va fi indestulatoare. In acest fel nu mai mananc dupa ora 5-6 seara si ma pregatesc sa revin la programul post-pascal.

Maine fiind zi libera, o incep cu inca 2 ture de parc, binevenite dupa atatea ture de bunatati.

Hirstos a Inviat!

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.