Craiova Blog Meet 113, de vara caniculara

Ne-am reunit Duminica la Craiova Blog Meet 113, in plina canicula si perioada de vacante. Cei care eram prin Craiova ne-am racorit la o bere, o pizza si mai ales la socializare.

Craiova Blog Meet 113

Craiova Blog Meet 113 la Il Forno

Ca de obicei ne-am adunat la Il Forno. Unul dintre motive este pizza lor foarte buna.

Pizza Il Forno

Alte motive tin de locatia centrala, neaglomerata si de faptul ca putem sta si-n interior si la terasa. N-am fost foarte multi, #decat6, insa suficienti incat sa punem la cale mai multe proiecte pentru perioada urmatoare.

In Septembrie se numara bobocii si proiectele blogosferice, asa ca vorbim mai spre toamna.

Acum am stat la interior ca sa evitam canicula de-afara (si fumul de tigara). Dar am mai tras cate un ochi si la meciul de fotbal.

Pentru unul care a prins Craiova Maxima si nationala la mai multe turnee finale, fotbalul intern de-acum pare o ţurcă.

Este si motivul pentru care inca n-am fost pe noul OZN stadion Oblemenco. Era cat pe-aci sa ajung la meciul de rugby intre Romania si Georgia. Dar cum s-a amanat, am amanat si eu inaugurarea stadionului.

Parerea proasta despre fotbalul intern este intregita de penibilitatea transmisiilor TV. Daca nu v-ati prins la ce ma refer, aveti mai multe imagini de la Blog Meet.

De comentariile meciurilor nu mai zic nimic, pentru ca sunt deasupra ridicolului. Oricum eram mai interesati la ceea ce discutam noi, sonorul era mai pe piano. Pai dupa ce ca fotbal nu mai e, este supralicitat la TV mai ceva ca la transmisiile de Wrestling. Dar macar acolo stii din prima ca aia se prefac.

Va urma

Eu n-am de gand sa ma prefac suporter de fotbal atata timp cat fotbalul e jos de tot, iar alte sporturi mai valoroase sunt neglijate. Prefer sa ma duc la handbal, volei sau basket. De exemplu abia astept Cupa Craiovei la handbal feminin saptamana viitoare.

M-as bucura sa fie mai multi bloggeri in tribune la handbal. Intrarea este libera iar meciurile amicale ar trebui sa fie mai spectaculoase, netinandu-se atat de mult la scor.

Lasand oile fotbalistice si sportive, revenim la oile noastre blogosferice.

Am hotarat ca urmatorul Craiova Blog Meet sa fie in prima Duminica din August,pe motiv de vacante si concedii.

Adica peste 1 saptamana, pe 7 August, ora 19:00 la Il Forno. Din Septembrie revenim la calendarul ultimei Duminici din luna, la degustari si la activitatile curente.

In afara de Craiova Blog Meet 113 si fotbal, lumea isi vedea de treaba. Bania era in aroma de lavanda in Piata Mihai Viteazul, iar Piata Fratii Buzesti era inundata de muzica veche.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.