CSM Bucuresti in Banie. Hai la sala! Hai Craiova!

Handbalistele de la CSM Bucuresti vin in Banie pentru meciul din Liga Florilor. Va spuneam ca dupa victoria din deplasare la Mioveni, urmeaza un meci greu acasa. Iata ca a venit, hai sa venim si noi la sala!SCM Craiova vs CSM Bucuresti Duminica, 19 Martie 2023

SCM Craiova vs CSM Bucuresti in Liga Florilor

Duminica, 19 Martie, de la ora 17:30, SCM Craiova infrunta CSM Bucuresti in Sala Polivalenta din Banie.

Nu mai avem echipa care batea Bucurestiul si castiga meci dupa meci in Cupa EHF. Dar nu se stie niciodata, surprize au mai fost si-n 2021, cand Craiova nu mai avea anvergura europeana.

Inainte de toate sper sa fie un meci spectaculos si fara accidentari. SCM Craiova inca mai sufera din cauza absentelor cauzate de accidentari. La randul ei CSM Bucuresti are nevoie de tot lotul in Champions League. Imi mai doresc si un arbitraj corect, nu fluierasi care tin neaparat sa fie vedetele de pe teren.

A propos de accidentari, imi aduc aminte ca in 2016 am fost prima data la un meci al Craiovei in deplasare. S-a nimerit sa fie in Bucuresti, in Sala Rapid impotriva CSM Bucuresti.

Atunci s-a accidentat Valentina Ardean-Elisei, dar puternica asa cum o stim, a revenit peste cateva luni si mai determinata. Dar destul cu amintirile, sa revenim in prezent.

Am vazut de curand meciul dintre CSM Bucuresti si SCM Rm. Valcea.

M-au impresionat in mod deosebit 2 jucatoare aflate in forma maxima, Emilie Arntzen si Cristina Neagu.

Sper totusi sa nu prinda cea mai buna zi si in Banie. Mai sper ca iubitorii de handbal din Craiova sa fie prezenti in Sala Polivalenta.

Echipa noastra nu mai este in cea mai buna forma si componenta, dar avem totusi in lot golgetera din Liga Florilor.

Sperantele noastre se indreapta spre golurile Katarinei Krpez, dar si poarta trebuie sa fie in zi de maxima concentrare. A revenit Cristina Zamfir, deja se simte aportul ei in aparare. Sper sa revina si spectatorii la meci.

Pentru Duminica se anunta vreme frumoasa si insorita, tocmai buna de mers la Sala Polivalenta!

Hai la meci! Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.