Cartofi la cuptor am savurat azi la Miercurea fara carne. Mai pe seara asa, ca azi a fost zi de delegatie.
Tartinabile la micul dejun
Pentru de dimineata am continuat cu cateva tartinabile si trufandale de saptamana trecuta.
Adica am pus pe paine cu maia si ceapa urmatoarele tartinabile:
- tartufata bianca,
- salsa verde,
- icre de hering.
Le-am combinat cu un ou ochi si Parmigiano Reggiano.
In intervalul 09:00 – 11:00, iainte de plecarea de delagatie, am savurat o banana si ciocolata neagra. Dar cine a mai avut timp de poze. De ceai fierbinte nici atat 🙂
In delegatie m-am mai consolat cu un croissant cu ciocolata si cu bake-rolls.
Apoi la pranz am mancat o ciorba de fasole cu muraturi. Muraturile n-au mai avut loc in poza, dar ma credeti voi pe cuvant.
Cartofi la cuptor mai pe seara
Mi-am dat seama ca n-am prea mai mancat cartofi in ultima vreme. Nici salata orientala, nici ciorba de cartofi n-au mai fost in meniu. Era cazul sa remediez la Miercurea fara carne.
Am rezolvat alaturi de ciuperci la gratar si mamaliga.
De ce cartofi, pentru urmatoarele beneficii sanatoase, descoperite la Oana Cuzino.
Continutul de
- fibre,
- potasiu,
- vitamina C,
- vitamina B6,
- calciu,
- magneziu,
ofera urmatoarele beneficii:
- ajuta la controlul tensiunii arteriale,
- regleaza tranzitul intestinal,
- au efect de intinerire,
- mentin oasele sanatoase,
- au efect antiinflamator,
- pot imbunatati controlul glicemiei.
Aceste beneficii sunt maximizate daca nu se consuma cartofii prajiti si nu se combina cu carnea.
Fix exact pentru o zi sanatoasa la Miercurea fara carne.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei