Inceput nefast in 2024, hai cu prima victorie!

Dupa un inceput nefast de an, cu o infrangere in deplasare si una acasa, SCM Universitatea Craiova are azi sansa primei victorii din 2024. Sper sa fie cat mai multe!

inceput nefast de campionat

Inceput nefast in 2024

Echipa de handbal feminin a Craiovei era pe locul 2 in Liga Florilor la finalul anului 2023. Dupa 2 infrangeri in 2024, SCM Universitatea Craiova a cazut pe locul 5, inca pe pozitie de cupe europene.

Mai intai handbalistele alb-albastre au pierdut pe finalul partidei de la Baia Mare, dupa ce au condus in majoritatea timpului. Apoi a venit infrangerea de acasa in fata campioanei CSM Bucuresti.

Urmeaza azi meciul cu Dacia Mioveni, o adversara mai slaba, penultima clasata in Liga Florilor.

Meciul are loc astazi, Vineri 26 Ianuarie 2024 de la ora 18:00. Sper ca suporterii craioveni sa fie cat mai numerosi in Sala Polivalenta.

Hai cu prima victorie in 2024!

Valoarea lotului si ultimele 5 rezultate directe sunt de partea Craiovei, insa prima victorie asteptata in 2024 trebuie si castigata.

Sper sa nu fie accidentari care sa stirbeasca din frumusetea jocului de handbal si nici decizii eronate de arbitraj.

Bineinteles astept debutul in poarta Craiovei a jucatoarei din Serbia, Jovana Risovic. Sper la o revenire cat mai rapida si a celorlalte jucatoare accidentate.

Acestea fiind spuse mai adaug ca din sezonul urmator Craiova se desparte de antrenorul Bogdan Burcea si de cateva jucatoare de valoare. Sper insa ca aceasta despartire sa se realizeze cu obiectivul realizat, adica o clasare in primele 5 locuri.

Daca alb-albastrele reusesc aceasta clasare, va fi nevoie de noi intariri la echipa de handbal. Si de o strategie pe termen mediu, care sa evite multele schimbari in lotul de jucatoare din ultimii ani.

De adaugat ca Ana Maria Ticu va deveni mamica si nu o vom mai vedea jucand in acest an.

Spor invingator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.