Am mers pe carbuni incinsi…

Am mers pe carbuni incinsi...

Guest Post by Mircea Serbanescu

Salutare, sunt Mircea, mai cunoscut in online cu numele VreauPizza. A trecut ceva timp de cand am participat la Coferinta Leadership 530 si nu am apucat sa dau un feedback.

Am participat la conferinta gratis, ca invitat, in urma castigarii concursului organizat de Daniel Botea pe blogul sau, asa ca am considerat ca acest feedback ar fi bine sa fie ca un guest-post.

Ca teorie, legata de leadership, conferinta a fost prea scurta 🙂 Sau poate nerabdarea de a merge pe carbuni incinsi m-a facut sa pierd notiunea timpului. Totul pana la carbuni s-a desfasurat in viteza. Cu toate astea cateva idei interesante ne-au fost prezentate de speakerul Bruno Medicina. Mergeti la conferintele lui! Are un mod aparte de a segmenta si expune informatia.

Acum sa trecem la foc. Pe timpul expunerii, afara, in curtea cladirii Crystal Palace Ballrooms, s-au ars aproape 2 metri cubi de lemn de fag (nu stiu exact daca chiar 2 metri cubi, dar umpleau o dubitza). Curios din fire si neincrezator, am verificat de mai multe ori focul si jaraticul. Totul este real!

Pana la mersul pe jaratic, am trecut printr-o scurta pregatire psihologica (nu prea dau eu doi bani pe ea… dar vad ca functioneaza). Apoi ni s-a spus ce sa NU facem: pe scurt – sa nu zabovim prea mult pe carbuni … si sa nu cadem in ei (ultima invatatura o intuisem si eu).

Mersul pe carbuni a fost floare la ureche, desi cand te uiti la pista incinsa din fata ta… ai dubii. 
Dar pentru asta venisem. Am asteptat sa treaca primul inconstient, am tras un gat mare de aer si am pornit-o pe pista. Nu am simtit deloc caldura carbunilor si nici nu m-am ars. Asa ca am pedalat de mai multe ori.

Apar si in filmulete, aici in primul rand din sala, pe la sfarsitul inregistrarii…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6769be-jkWE]

si aici de la minutul 02:29, mergand pe carbuni, pe pista din stanga 🙂

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2I8rWuPTn3U]

Concluzie: o experienta unica care trebuie incercata. Eu am sa o reincerc!

6 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.