Face to face si nevoia de comedie

Face to face este un spectacol 3 in 1 si la propriu si la figurat. Este o comedie romantica la care razi din tot sufletul si te detasezi de toate pentru cateva momente.

Afis spectacol Face to face

Face to face, o comedie romantica si terapeutica

Este vorba despre un spectacol total,

  • regia,
  • scenariul, traducerea, adaptarea
  • distributia

sunt asigurate de Adrian Andone si Monica Ardeleanu.

Subiectele sunt tot 3 in 1, perechile

  • Jonathan si Wendy,
  • Angela si Toby,
  • Giuliana si Bobby

abordand aceleasi subiecte legate de iubire si viata, din 3 perspective diferite.

Adrian Andone si Monica Ardeleanu

Cele 3 perechi jucate de cei 2 actori sunt total diferite.

Jonathan si Wendy sunt protagonistii unui blind date si incearca sa se cunoasca mai bine.

Angela si Toby sunt prieteni buni. El este gay iar ea se pregateste pentru o noua casatorie, sperand sa fie mai buna decat cele de pana acum.

Giuliana si Bobby sunt casatoriti, dar decid sa se desparta, desi inca se iubesc.

Face to face este si o provocare pentru intalnirile reale, dupa o perioada in care virtualul le-a luat fata. Ma refer atat la intalniri in 2, fata in fata, cat si la intalnirea actorilor cu spectatorii.

Face to face la Craiova

Nevoia de terapie prin comedie

La acest spectacol razi din tot sufletul, uitand pentru o clipa de vremurile tulburi care ne inconjoara. Spectacolul este o adevarata terapie, chiar daca anumite scene iti aduc aminte de realitatile crude si de tragediile din afara salii.

Trecerea de la un cuplu la altul se face doar prin modificarea sumara a scenei, jocul actorilor fiind cel care consfinteste o alta poveste de viata.

Indiferent de perechi si de povesti, comedia este cea care leaga spectacolul, omniprezenta in replici si in jocul de scena.

Monica Ardeleanu si Adrian Andone se implica total in spectacol, intr-un ritm alert care nu-ti lasa timp de gandire sau de memorare a unor replici spumoase.

A propos de ritm, uite o trecere in revista a spectacolului, insa fara cuvinte ­čÖé

Am fost la piesa de teatru chiar pe 1 Martie, acesta fiind martisorul care ne-a inseninat seara. Este o piesa mai veche, din stagiunea 2020/2021, dar de vazut oricand, mai ales in vremurile actuale. Ceea ve va doresc si voua!

comedie la Craiova

Foarte interesant sa vezi la cateva zile distanta 2 piese de teatru complet diferite. Ma refer la LUNGS si la Face to face, singurul lucru comun fiind doar numarul actorilor din distributie.

Spor increzator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.