Am zis in primele zile de vacanta ca va vom reveni la Tripiti si asa am inceput ziua de 14 Augusthassos.
Mai un volei, mai balaceala, mai o plaja, nici nu stim cand s-a facut vremea pranzului. Si unde sa mancam daca nu chiar la Tripiti, la taverna recomandata lui Jamie Oliver in Thassos?
Chiar ca a fost bine. Mancarea super-buna, preturile mai mult decat ok, iar gazdele de nota 10.
Noi eram 9 la masa, unii au comandat caracatita la gratar,
altii salata de caracatita (erau vreo 5 comenzi de caracatita), iar eu mi-am luat lamb-chops (coaste de miel la gratar).
Ne-am trezit cu o extra portie de caracatita, deoarece cei de la Taverna Pyrofani au considerat ca din cele 4 zomenzi a scazut prea mult caracatita pe gratar si nu s-ar mai fi respectat gramajul. Mai rar asa ceva, de povestit si pe litoralul romanesc.
O alta raritate a fost faptul ca am gasit bere Heineken la sticla de 500 ml. La noi nu se mai gaseste decat la sticla de 400 ml sau 330 ml, doar la doza mai e la 500 ml. Un pic mai dulce decat Heineken de la noi, dar mi-a placut si-asa.
Dupa amiaza am revenit la plaja noastra, am jucat iar volei, iar seara am fructificat pestii prinsi zilele trecute,
iar scoicile le-am transformat in mussels saganaki in sos tomat, bineineles alaturi de un vin grecesc rosu si sec.
Va las cu mai multe imagini din 14 August.
Spor calator!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei