Am avut azi branza irlandeza la Miercurea fara carne, asa ca am mai inviorat meniul 🙂 Bine, am savurat si branza de-a noastra, ca na, fan branza.
Branza irlandeza la micul dejun
Pentru de dimineata am avut 2 tipuri de branza irlandeza.
Cea mai alba la culoare este branza de capra.
Iar cealalta, dupa cum se vede din culoare, este mai maturata. Ceea ce nu se vede insa, se simte la nas 🙂
Le-am asociat cu rosii cherry si cu o bucata de paine, cu 2 tipuri de icre. Pai da, la 2 tipuri de branzeturi, 2 tipuri de icre. Unele de hering, cumparate de la Gastro Auchan, altele de crap, facute in casa.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am savurat un mar romanesc si o ciocolata neagra irlandeza.
Am bagat si-un ceai fierbinte, asa de incalzire.
Macaroane cu branza la pranz
La pranz am mancat macaroane cu branza, facute in casa, cu oua de tara si branza luata din piata. Asa, ca sa echilibram branzeturile pretentioase, cu cele prietenoase.
Am completat si cu humus cu ardei copt, ca sa fie si altceva in afara de branza la Miercurea fara carne.
Seara am mancat mai intai bataie la handbal 🙂 Nu chiar eu, ci echipa de handbal feminin a Craiovei. Dar din patriotism local am zis ca am luat bataie. Apoi de racorire am mancat si eu niste masline pane, pe care le-am stins cu bere. Pai da, sa uitam de necaz.
Am mai avut eu masline pane la Miercurea fara carne, dar acum le-am mancat in locatia originala in care le-am descoperit.
Cum dulce n-am avut in meniu, va poftesc la Brindusa, pentru un cozonac la ceaun.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Brindusa Aluculesei
După cum vad azi a fost vedeta brânza,aveam și eu un gând de brânză dar m-am răzgândit ,sa ai poftă
Daniel Botea
pai na, fan branza, cum o prind, o si mananc 🙂