Esti copil?

Azi fiind 1 iunie am avut posibilitatea sa vad la prieteni pe Facebook sau sa aud la radio „O lume minunata”, cantecul copilariei noastre. Probabil si altele, dar pe acesta chiar ca nu-l mai auzisem de ceva vreme šŸ™‚Ā Daca tot este 1 iunie si ne copilarim azi, hai sa facem si un test „copilaresc”. Sa vedem daca mai esti copil šŸ™‚

Esti copil? Oameni sau delfini?

Esti copil?

Se spune ca 1 imagine face cat 1000 de cuvinte, astfel incat in loc sa exprimam in mii de cuvinte pareri pro si contra faptului ca azi redevenim copii, facem un test simplu pornind de la o imagine.

In alb-negru, ca in anii copilariei, ca sa vad daca mai esti copil šŸ™‚

  • Daca in imaginea de mai sus vezi doar oameni, asta si sunteti. Oameni mari, incurabili, fara sanse sa redeveniti copii.
  • Daca in imaginea de mai sus vezi… delfini, atunci esti copil sau redevii azi copil.

Macar dupa ce ti-am spus despre delfini, incearca sa-i vezi si sa redevii copil macar de 1 iunie. Daca nu e suficient de mare imaginea, click pe ea pentru marire. Daca nici asa nu e suficient de mare, mai da un F11 pentru full-screen si ai si ceva text vizibil. Revii tot cu F11 la marimea initiala.

Deci, ce vezi?
Am gasit aceasta imagine acum cateva saptamani la Babilon si m-am gandit ca azi ar fi o zi potrivita pentru un mic test šŸ™‚

Astept comentariile voastre!

18 Comments

  1. Marlene
  2. mircea
  3. mircea
  4. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.