Etnobotanicele ucid

Ca nefumator sunt foarte departe de tigari si alte fumuri gen magazinele de vise. Am inteles insa ca… etnobotanicele ucid.etnobotanicele ucid

Insa in aceeasi zi si Cabral, pe blog, si doctorii, la stirile ProTV trag un semnal tragic de alarma. La astfel de mesaje nu pot sa stau indiferent.

Am inteles la stirile de aseara ca „drogurile legale” sunt mult mai periculoase decat cele nelegale. Si ca nu exista remedii, cei cazuti in plasa mortii neputand fi ajutati de niciun fel.

Etnobotanicele ucid

Iata ce spune Dr. Lucian Vasilescu, Seful Sectiei de Dezintoxicare de la Spitalul Obregia:

Sunt mult mai periculoase decat heroina si orice alt fel de droguri. Aceste substante au un efect direct asupra sistemului cardio-circulator. Se intalnesc decese prin tahicardii cardiace, aritmii„.

In Romania exista peste 400 de magazine de vise, cu clienti incepand de la 15-16 ani. Care testeaza pe propria viata efectele halucinogene si visele ucigase.

E greu sa interzici 7.000 de specii de plante, plus substantele de sinteza care dau efecte halucinogene? Insa in alte parti s-a gasit solutia logica. S-au interzis produsele preparate.

Pana cand se vor interzice si la noi, un mare semnal de alarma pentru visatorii halucinogeni.

Spor insanatositor!

5 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.