Refinantare BCR, concurs blog

Sunt unul dintre cei care nu au rate. Simplu, pentru ca nu am credite. Nu am acum, insa am avut atunci cand a fost nevoie sa-mi cumpar o locuinta. Pe vremea aceea dobanzile erau mult mai mari si aveam 3 joburi ca sa-mi pot plati creditul. Dar am o veste buna pentru cei care au rate: refinantare BCR.

refinantare BCR

Am citit mai demult ca peste 70% dintre romani au credite. Astfel incat cred ca subiectul refinantare este de actualitate pentru foarte multi.

Refinantare BCR

Cei care s-au aruncat la „credite pentru orice” au avut oarece dificultati pe timp de criza. Banii au fost mai putini, salariile mai mici si joburile mai putine. Probabil ca de acum inainte sufla si in iaurt, iar pentru ei cuvantul refinantare poate fi interesant.

Pentru cei foarte activi la credite, luate pentru orice „la oferta” de la mai multe banci, refinantare poate insemna sa-ti platesti toate ratele odata, intr-un singur loc.

Eu inteleg prin refinantare obtinerea unui nou credit in conditii mai avantajoase decat creditul/creditele curent(e). Astfel incat sa nu traiesti doar pentru plata ratelor.

Daca va intereseaza subiectul sunt sigur ca puteti gasi informatii utile despre Refinantare BCR in campania Blogal Initiative.

BCR va rezolva cu refinantarea dar totusi mai aveti nevoie de bani (1500 Euro + alte premii). Va bagati la concursul sustinut de Blogal Initiative, BCR si Revista BIZ?

Informatiile despre refinantarea BCR (si despre concurs) sunt disponibile printr-o cerere pe e-mail catre contact@blogalinitiative.ro. E si mai bine pentru cei care n-au timp sa se se deplaseze.

Mai sunt 3 zile!!! Am zis!

Ca sa zic ceva si despre produsul BCR, neavand credite nu ma pot pune chiar in pielea celor care au nevoie de refinantare. Cred ca e bine sa ai de unde alege.

La BCR costurile de transfer ale creditului sunt ZERO (BCR suporta taxele notariale). Cu atat mai bine tarii si celor care au de ales cu atat mai bine.

Sa va refinantati Bine, la Costuri Reduse!

One Response

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.