Miercurea fara carne 17 Aug 2011

Multumesc celor care au preluat-comentat ideea mea cu Miercurea fara carne. Continuam azi, 17 Aug 2011 cu inca o zi cu meniu fara carne.

Miercurea fara carne

Este libertate maxima, astfel incat Tamy a venit cu o reteta, I-auzi cu dependenta 😉 Altii cu comentarii sau obiectii 🙂 Dar cel mai mult m-am bucurat pentru cei care au preluat-o in viata de toate zilele.

Dar sa revenim la viata, la ziua de miercuri si la meniul fara carne.

Miercurea fara carne 17 Aug 2011

Fara carne am zis, deci de dimineata merg oua ochiuri cu castraveciori murati. Prefer ouale de tara, de culoarea celor din imagine, langa care presar si cateva masline.

oua ochiuri la Miercurea fara carne 17 Aug 2011

Daca nu am oua de la tara si nu gasesc nici in piata la tarani, macar sa nu fie oua cu 3.

Cei mai buni si mai naturali castraveti murati sunt castravetii murati doar cu apa si sare, fara otet.

Eu mai bag dimineata si 2 patratele de ciocolata Heidi Extreme Dark 85% cacao.

Pranz fara carne

La pranz merge o pizza vegetariana. Dupa parerea mea, pizza Petter vegetariana este foarte buna. O vedeti si in imagine.

pizza vegetariana

Langa pizza merge si o bere cu/fara alcool, dupa posibilitati 🙂

Vorba aceea: Nici munca fara paine, nici pizza fara bere!

Seara cu salata de rosii si castraveti

Seara o pastram pentru salate, mai ales ca este sezonul rosiilor si castravetilor. Eu mai adaug ceapa, masline, marar si/sau patrunjel iar pentru putin gust de acru folosesc lamaie. Daca n-am, merge si un otet balsamic. Uleiul este extravirgin de masline.

salata de rosii si castraveti

salata de rosii si castraveti

salata de rosii si castraveti

salata de rosii si castraveti

salatat de rosii si castraveti

salata de rosii si castraveti

Langa salata merg foarte bine niste icre pe paine integrala, prajita.
In afara de pizza, toate preparatele din imaginile de mai sus sunt… preparate de mine.

Vi se pare greu?
Daca nu, pofta buna!
Daca da, incercati doar si veti vedea ca nu este asa de greu.

Spor!

2 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.