Tendinti de dimineata …

Tendinti de diminieata! Nu este o greseala gramaticala ci o urare matinala pentru unii soferi craioveni, acum cand a inceput scoala si s-au aglomerat intersectiile: Te’n-dinti….

tendinti de dimineata

Tendinti de dimineata in trafic

Cele mai frumose „tendinti” sunt la Universitate, cand vii dinspre Patria. Se face verde, sunt 2 benzi. Una plina, cea din dreapta pentru cei care vor sa mearga inainte, spre Primaria Craiova. Si una mai libera, cea din stanga, pentru cei care… trebuie s-o ia la stanga.

Dar vedeti voi, tendintele il invata pe „inteligentul grabit” sa se duca mai intai pe banda mai libera. Si apoi sa „forteze” intrarea pe cealalta banda. Se oprinste insistent, semnalizeaza si face gesturi disperate, de parca numai el s-ar grabi. Ba mai si striga cu toti dintii!

Nu mai zic ca ii blocheaza si pe cei care s-au incadrat normal si ar vrea sa faca la stanga. Dar nu pot pentru ca asteapta dupa el sa se bage la dreapta. Nu mai zic ca este linie continua iar cel care „forteaza” la stanga trece peste ea. Iar cel care este in spate este fortat sa treaca peste linia continua dubla ca sa poata inainta… (vezi foto).

tendinti de dimineata

Zic doar… tendinti de nesimtit!

Am exemplificat chiar cu un taxi, deoarece ei sunt cei mai agresivi si cred ca sunt singurii grabiti. Sau care sunt in timpul serviciului.

Spor descurajator!

14 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.