Miercurea fara carne 14Dec2011

Azi este o zi de miercuri, tot fara carne, dar pe care am abordat-o intr-un stil original. Cel putin la pranz si seara, cand am experimentat retete proprii. Nu le-am luat de undeva, asa mi-a venit mie inspiratia pentru Miercurea fara carne 14Dec2011.

Oricum, sunt delicioase si le puteti incerca si voi. Dar sa vedem meniul zilei.

Miercurea fara carne 14Dec2011

Pentru „de dimineata” am avut oua fierte moi si icre de crap pe paine integrala si prajita.

icre si oua fierte

La pranz, daca va e dor de rosiile zemoase de asta vara, m-am gandit sa va fac pofta. Si mi-am facut si mie una dintre pofte. Este o reteta originala de salata de rosii, pe care le-am conservat vara trecuta.

Le-am spalat, taiat, sarat, adaugat patrunjel si aspirina si le-am pus la pastrat pana azi.

rosii conservate la Miercurea fara carne 14Dec2011

Ei bine, le mai adaug ceapa.

punem si ceapa

Apoi marar si patrunjel.

cu marar si patrungel la Miercurea fara carne 14Dec2011

Mai pun un pic de ulei de masline si gata salata tricolora 😉

salata tricolora

Seara n-am reusit inca sa fac supa de cartofi dulci, insa am facut altceva cu ei.

Sunt foarte ciudati, parca tai din lemn, nu din cartof, asa sunt de tari si rigizi. De-asta nici nu i-am facut pai, ci rondele.

cartofi dulci ciopliti rondele

I-am prajit in ulei de masline.

cartofi dulci prajiti la Miercurea fara carne 14Dec2011

cartofi dulci prajiti

In fine, le-am mai adaugat branza si ceapa verde si cam asta a iesit.

cartofi dulci prajiti la Miercurea fara carne 14Dec2011

La gust sunt dulci, ai senzatia ca mananci placinta cu branza 🙂

Pofta buna fara carne!

20 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.