Iar s-a schimbat schimbarea

Iar s-a schimbat schimbarea. Adica a fost o dubla schimbare, de ora si de vreme, astfel ca suntem putin bulversati. Voi cum resimtiti aceasta modificare?

Iar s-a schimbat schimbarea

Iar s-a schimbat schimbarea

Eu recunosc ca ma trezesc mai greu dimineata, dar nici nu prea reusesc sa ma culc mai devreme 🙂

Pe de alta parte in ultima vreme am facut mai multa miscare (mers pe jos, alergat, tenis de masa si dans sportiv). Fata de gimnastica de dimineata pe care o faceam de obicei, dar pe care acum o cam sar din program pe motiv de trezit cu greutate.

Bonusul asta de miscare este foarte bun pentru mine. Nu de alta, dar se anunta un sezon greu si din alt punct de vedere. Vin festinurile din aprilie Floriile, Sf. Gheorghe, Pastele si zilele de nastere. Cam greu cu sarbatoriti multi intr-o singura luna 🙂

Oricum, lasand la o parte ultimele „greutati” probabil ca toate pleaca de la trezitul de dimineata. Nu degeaba se zice ca ziua buna se cunoaste de dimineata. Mi-am adus aminte ca am vazut la inceputul anului un video inspirational: cum sa te trezesti mai devreme.

Acelasi autor spunea in alta parte ca un nou obicei cere 40 de zile pentru a se instala, deci este normal sa fim inca neobisnuiti cu schimbarea orei. Dar iata care sunt sfaturile lui Robin Sharma ca sa te trezesti mai devreme:

  • trebuie sa fii in forma fizica buna (deci miscare :),
  • un masaj pe saptamana te ajuta,
  • mananca mai putin si nu manca dupa ora 8 seara,
  • dimineata scrie intr-un jurnal/agenda (dar pe blog?),
  • gaseste motive ca sa-ti placa jobul actual.

Cum vi se par aceste sfaturi?

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.