Sa spargem ghinionul?

Stiu ca va sta mintea mai mult la ouale de Paste si la iesiri de weekend, dar ma bucur sa va recomand inca un concurs  azi, Vineri 13. Sau tocmai pentru ca este Vineri 13, hai sa spargem ghinionul!

Marti 13 Hai sa spargem ghinionul!

Hai sa spargem ghinionul

Inainte sa plecati care-incotro, mai va invit mai intai sa va mai plimbati ochii peste un concurs cu carti.

Cartea Bloggerilor. Cartea Visurilor Hai sa spargem ghinionul

Cartile puse in joc sunt:

Iar eu trebuie sa spun de ce mi-as dori sa le castig.
As putea sa insir cateva motive laborioase, dar pentru ca desemnarea castigatorului se face prin tragere la sorti, am sa fiu scurt si la obiect:

  • Guerilla Marketing am primit-o cadou si fiind o carte super OK m-as bucura sa mai am una pe care s-o fac si eu cadou la randul meu.
  • Cartea lui Joe Girardi (asa-l cheama in realitate) mi se pare una dintre cele mai bune carti citite pana acum. Nu va speriati de titlu, este mai degraba despre experiente de viata decat o carte pur tehnica despre vanzari cum v-ati putea inchipui. Si pe aceasta mi-as dori sa o daruiesc cuiva.
  • Daca Iuliana Enache zice ca eu sunt numarul 1, n-am decat sa-i dau dreptate si sa castig concursul. Cartea aceasta n-am citit-o, dar as fi curios de ce crede autoarea ca eu sunt numarul 1. Eu stiu de ce, dar vreau sa aud si alte pareri 🙂

Sper sa castig cele 3 carti puse in joc de blogul 1 Carte pe Saptamana, blog de carti bune  si dezvoltare personala in colaborare cu BusinessTech International, editura de carti de afaceri si instruire.

Pe voi care va atrage mai mult dintre cele 3 carti?  Si de ce va place mai mult o anumita carte? Asta in cazul in care nu va plac toate 3 la fel 🙂

Spor castigator!

5 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.