Vineri 2(din)7 = 5 articole

Chiar daca e 27, ramane cum am stabilit, Vineri 2din7 avem 5 articole de recomandat.

Vineri x 5 articole. Vineri cu V. Vineri 5 articole. Cele 5 articole Vinerea pe articole. V-articole 5electionate Vineri recomand 5 + 1. Vineri 13 Vinerea cu articole Vineri 2din7

Vineri 2din7 articole

Poti conta pe Casa cu nuci, daca mai este vizibil blogul online. Daca nu, nu poti conta.

Entuziasmul conteaza cand creezi ceva extraordinar: Pinterest

O discutie interesanta cu dor de naivitate si cu fondatorul Pinterest. Si cu o remarca retinuta de mine: „Lucrurile pe care le colectionezi spun multe despre tine”.

Cum se creaza influenta in social media ne spune Liza Danciu. Am retinut faptul ca orice mentionare in online iti creste vizibilitatea. Si cadaca iti optimizezi continutul blogului, ajungi mai usor la audienta dorita. Restul de informatii le gasiti in articolul Lizei.

Asta da concurs creativ. Let’s do it! Nu stiu cat de creative sunt pentru voi ambalajele reciclabile de la Puma. Insa daca vedeti premiile de 1300, 1000 si 700 de Euro, sigur va vin cateva idei. Daca va mai spun si despre 3 perechi de incaltari personalizate, sigur vi se aprinde beculetul 🙂

Va dati concursul la BloggerMagazin? Cretu vrea sa faca o revista a blogosferei, iar redactorii sa fie bloggeri din mai multe orase. La fel si subiectele, care sa acopere blogosfera nationala.

Sper ca recomandarile de Vineri v-au fost folositoare, ne vedem la o noua editie vinerea viitoare!

Pana atunci sanatate si inspiratie in toate!

9 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.