BlogMeet/Beer Meet – de ce sa vin?

BlogMeetBeer Meet, guest post by Neydamn.eu – sau de ce sa nu… bere.

BlogMeetBeer Meet

BlogMeetBeer Meet

Salutare la toata lumea. Eu sunt Damian (zis si Cretu). Daniel m-a rugat sa scriu un guest post despre intalniri blogosferice din offline. Dupa cum bine stiti, noi oltenii astia, ne intalnim aproape in fiecare luna la doua intalniri principale din oras. Craiova BlogRoll si Craiova Blog/BeerMeet. Prima intalnire este formala cu prezentare de proiecte in online oltenesc si nu numai. A doua este partea ce ne leaga impreuna si punem de discutii interesante si pline de rasete la o bere, doua etc.

Vreau sa va aduc la cunostinta importanta acestor intalniri si beneficiile pe care le puteti avea participand la astfel de meet-uri. Si ma voi axa mai mult pe intalnirile ce implica berea. In Romania am participat la multe intalniri dedicate bloggerilor si socializarii offline. As putea enumera Tg. Mures, Ploiesti, Galati sau Bucuresti.

Peste tot pe unde m-am dus am avut de a face cu oameni faini si de treaba. Cu care am format o relatie ce dainuie si acum, chiar daca este online.

Numarul prietenilor intalniti depaseste cu mult 50 de bloggeri, poate chiar 100. Am format legaturi cu blogosfera muresana, galateana, cunoscuta blogosPHera prahoveana si cea vranceana.

Concluzie

Toate intalnirile mi-au adus o satisfactie enorma dar si o recunoastere de blogger.

Majoritatea, cand ii vei intreba pe cine stiu din Craiova, vor raspunde printre alte nume si cu al meu. Cretu, Neydamn, Damian sau ala care rade foarte mult si e sufletul petrecerii.

Acum, din cauza acestor intalniri, dar si a prieteniilor formate, am reusit sa duc o idee a mea, un proiect. De ce?

Pentru ca ei ma cunosc pe mine, nu blogul, caci pana la urma, asemenea unei firme, blogul care este brandul tau, are nevoie de o persoana pentru a fi reprezentata. Si ce persoana mai buna, decat propria persoana?

Vorbim aici despre legaturile ce se pot forma mult mai usor si mai importante decat orice link-exchange pe care l-ai facut pana acum. Aceste intalniri te ajuta pe tine sa te dezvolti ca blogger, pentru ca ai ce sa inveti si pentru ca impreuna descoperim multe. Dar si mai important dupa mine, ai sansa de a lua parte la cresterea comunitatii blogosferice din care faci parte.

In concluzie as vrea sa spun ca nimic nu este mai important decat o comunitate bine inchegata, ce pe viitor poate obtine lucruri marete. De ce? Pentru ca totul a pornit de la o intalnire si aici dau exemplu blogosfera vranceana. De unde eu personal il cunosc pe Florea Cristian. Cresti si tu, creste si blogul tau, dar cel mai important crestem impreuna.

Sper ca v-am convins si daca da, atunci va astept pe 9 iunie la urmatorul BlogMeetBeer Meet din Craiova.

Spor!

9 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.