Bucuresti BlogMeet 19Mai2012

Bucuresti BlogMeet 19Mai2012
Tot in recuperari dupa weekend 🙂 A venit randul intalnirii cu bloggerii capitalisti despre care v-am facut pofta sambata.

 

Le multumesc in primul rand pentru ca m-au asteptat cateva minute pana sa dibuiesc zona. Deh, olteanu nimerit in capitala pe o vreme ploioasa si vantoasa. Dar pana la urma am nimerit bine, pentru ca atmosfera a fost calda si prietenoasa.

 

Am fost la Pizza Clasic (la etaj), intr-o locatie placuta si incapatoare. Multumim Eminentului! Spre deosebire de blog-meet-urile craiovene unde am zis (si-am dat) un premiu cand a venit prima bloggerita, la Bucuresti a fost cam fifty-fifty.

Dar iata cine au fost participantii (in ordinea inscrierii in agenda):

Chiar daca nu s-a trecut in agenda (a stat foarte putin) Laurentiu Iancu – Ochiu’Ratiunii este de apreciat pentru ca a trecut sa ne cunoasca.

 

Am zis agenda pentru ca am exportat acest bun obicei si la Bucuresti, astfel ca ne-am scris toti blogurile si contactele, ca sa stim cine suntem si sa mai putem discuta si dupa.

 

Am fost 15, daca mai venea inca o persoana eram chiar … nume de film … ca si-asa erau si cinefili printre noi 🙂 In grup am mai remarcat cateva tendinte oltenesti (vreo 6) si ceva nuante de poeme rock, care s-au imbinat foarte bine in atmosfera.

Am inceput foarte bine, cu un premiu castigat pe blogul Laurei 🙂 Stiti sapca lu’ Rihanna din Battleship?

sapca lu' Rihanna din Battleship

Ei bine, acum e sapca mea 🙂 Mercic Laura!

Pe urma a inceput sa curga cu bere, pizza, bancuri si voie buna, dar cred ca … imaginile glasuiesc mai bine decat mine.

Poate si pentru faptul ca am stat pe colt dar intre persoane cu care mai vorbisem, s-a nimerit ca acolo sa fie … coltul vesel si … the dark side of the … meet 🙂
the dark side of the ... meet
Cu cativa dintre bloggeri prezenti mai interactionasem online prin guest-posturi si discutii pe grupurile de bloggeri (Emil, Laura, Laurentiu, Luciana, Diana si Madalina pe care o salut pentru revenirea in blogosfera), la cativa mai ajunsesem pe blog (Kathy, Andrei) sau chiar le recomandasem articolele (Alex).
Pe ceilalti ma bucur ca i-am cunoscut si acum ca-i stiu din offline, ii voi urmari mai des si online.

Au mai scris despre Blog-Meet

Daca a mai scris cineva si eu l-am omis din greseala, va rog sa ma trageti de maneca 🙂

Blogospor!

17 Comments

  1. Oc

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.