Bucuresti BlogMeet 19Mai2012

Hai sa va povestesc cum a fost Bucuresti BlogMeet 19Mai2012. Tot in recuperari dupa weekend, a venit randul intalnirii cu bloggerii capitalisti despre care v-am facut pofta Sambata.

blog meet capitalist Bucuresti BlogMeet 19Mai2012

Bucuresti BlogMeet 19Mai2012

Le multumesc in primul rand pentru ca m-au asteptat cateva minute pana sa dibuiesc zona. Deh, ca olteanu’ nimerit in capitala pe o vreme ploioasa si vantoasa. Dar pana la urma am nimerit bine, pentru ca atmosfera a fost calda si prietenoasa.

Am fost la Pizza Clasic (la etaj), intr-o locatie placuta si incapatoare. Multumim Eminentului! Spre deosebire de blog-meet-urile craiovene unde am zis (si-am dat) un premiu cand a venit prima bloggerita, la Bucuresti a fost cam fifty-fifty.

Dar iata cine au fost participantii (in ordinea inscrierii in agenda):

Cum a fost

Chiar daca nu s-a trecut in agenda pentru ca a stat foarte putin, Laurentiu Iancu este de apreciat pentru ca a trecut sa ne cunoasca.

Am zis agenda pentru ca am exportat acest bun obicei si la Bucuresti. Astfel ca ne-am scris toti blogurile si contactele, ca sa stim cine suntem si sa mai putem discuta si dupa.

Am fost 15, daca mai venea inca o persoana eram chiar nume de film. Ca si-asa erau si cinefili printre noi 🙂 In grup am mai remarcat cateva tendinte oltenesti (vreo 6) si ceva nuante de poeme rock, care s-au imbibat bine in atmosfera.

Am inceput in forta, cu un premiu castigat pe blogul Laurei 🙂 Stiti sapca lu’ Rihanna din Battleship?

Pe post de Rihanna

Ei bine, acum e sapca mea 🙂 Mercic Laura!

Pe urma a inceput sa curga cu bere, pizza, bancuri si voie buna, dar cred ca imaginile glasuiesc mai bine decat mine.

Poate si pentru faptul ca am stat pe colt dar intre persoane cu care mai vorbisem, s-a nimerit ca acolo sa fie coltul vesel. Si the dark side of the meet 🙂

Coltul vesel

Cu cativa dintre bloggeri prezenti mai interactionasem online prin guest-posturi si discutii pe grupurile de bloggeri. Adica Emil, Laura, Laurentiu, Luciana, Diana si Madalina, pe care o salut pentru revenirea in blogosfera.

La cativa mai ajunsesem pe blog (Kathy, Andrei) sau chiar le recomandasem articolele (Alex).

Pe ceilalti ma bucur ca i-am cunoscut si acum ca-i stiu din offline, ii voi urmari mai des si online.
Au mai scris despre Blog-Meet

Daca a mai scris cineva si eu l-am omis din greseala, va rog sa ma trageti de maneca 🙂

Spor!

Blogospor!

17 Comments

  1. Oc

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.