Daca nu stiti deja, blogoltenii se intalnesc in fiecare luna la un eveniment de socializare. Am ajuns astfel la Craiova Blog Meet 95 si ne pregatim sa trecem la 3 cifre 🙂 Dar pana atunci avem de sarbatorit in Februarie, cand implinim 8 ani de intalniri lunare.
Craiova Blog Meet 95
La Craiova Blog Meet de Duminica ar fi trebuit sa fim vreo 15. Insa din diverse motive am fost mai putini si nu toti deodata 🙂 Ca atare am facut mai multe poze de grup, pe masura ce s-au schimbat participantii.
Am socializat la o bere, am vazut finala campionatului european de handbal si am mancat o pizza. A propos, recomand Quattro Formaggi de la Il Forno.
Cand au inceput sa plece primii participanti, am facut si poza de grup oficiala. Prima.
Pe urma s-a alaturat si Horatiu adunarii blogosferice, la inceput el fiind in cealalta sala, cu alta treaba.
Au mai venit si dintre bloggeri, asa ca am facut alta poza de grup.
De data asta la masa, pentru ca ne astepta o surpriza de la Il Forno Pub & Grill. Ba chiar doua 🙂
2 surprize de la Il Forno Pub & Grill
Va spuneam ca merita incercata pizza la Il Forno. Insa nici cu produsele de grill nu stau mai prejos. Si stiu ce spun, pentru ca in cateva ocazii am degustat cateva produse delicioase, inainte de a se lansa in meniu.
La Craiova Blog Meet #80 am savurat biban de mare cu sos butter lemon si cartofi aromati.
Plus Barbeque Ribs.
La Craiova Blog Meet #74 am apreciat Pork Bely cu piure legume si sos brun.
Si n-au fost singurele ocazii cand am degustat multe bunatati. Insa de fiecare data stiam la ce sa ne asteptam.
Acum a fost surpriza din partea casei, dupa ce savurasem o pizza si bere. Si gazdele ne-au rasfatat cu 2 platouri.
2 platouri Il Forno Pub & Grill
Cu un ultim efort m-am infipt si in platoul de pui.
Iata si ingredientele:
- aripoare picante,
- grujoane de pui,
- pulpe de pui dezosate,
- piept de pui grill,
- cartofi pai,
- sos de usturoi,
- sos sweet chili,
- salata de varza,
- chifle.
Chiar daca mai mancasem si pizza inainte, nu m-am lasat pana n-am dat gata si ultimele salate decorative. Puiul a fost minunat si a chemat inca o bere 🙂
Platoul de porc doar l-am fotografiat si am gustat o mica bucatica de cotlet, ca sa mearga si muraturile.
Insa colegii care nu mancasera pizza s-au bucurat de bunatatile prezentate pe platoul de lemn:
- ceafa de porc,
- cotlet de porc,
- carnaciori,
- muraturi,
- carofi pai,
- mustar,
- chifle.
Se zice ca bucatarul este fericit daca nu revine in bucatarie mancare pe farfurii. Pe platourile noastre n-a mai ramas nimic, asa ca l-am facut fericit.
Mi se pare corect, dupa ce ne-a surprins cu aceste bunatati. Hai noroc si la mai mare!
Ne vedem data viitoare, la Craiova Blog Meet aniversar.
Spor!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei