Intervale orare pt. postare/promovare

Azi vorbim despre intervale orare. In sensul de a gasi este cea mai buna ora pentru a posta articolele pe blog. Si cele mai bune ore pentru promovarea articolelor. Voi cand postati/promovati?

intervale orare pentru postare si promovare

Intervale orare pentru postare si promovare

Acestea sunt ideile propuse pentru dezbaterea de azi. Am cautat si eu raspunsuri la aceste intrebari si iata ce am gasit.

Manafu aminteste despre intervalele 8:00 – 12:00 si 18:00 – 22:00.

Marius Sescu spune despre 10:00 – 11:30 si 13:00 – 3:30, desi impactul maxim al blogului este dimineata la ora 9 si seara dupa 18.

In fine, in anuntul de vanzare al annitu.ro se aminteau (fara alte explicatii) orele de publicare fixe 6:00, 13:30, 16:50, 20:00, 21:40.

Eu cred ca depinde si de specificul si publicul fiecarui blog. De aceea este bine sa analizezi si statisticile referitoare la intervalele orare sau la profilul cititorilor. Iar de joia trecuta (si utila) am inceput sa fiu mai atent la astfel de lucruri.

Analytics

Iar acum analizez ce s-a intamplat in ultima saptamana, cu ajutorul Google Analytics.

Cand am articole programate, ora preferata este 08:08. N-am vrut sa fie ora fixa, iar 08:08 mi se pare mai cool.

Promovarea pe FB o fac la intervale de cel putin 1 ora pe fiecare grup FB. Restul articolelor le postez cand le scriu, ca de exemplu acum 🙂 Apoi continui cu promovare FB grupata la fiecare ora.

Voi cum faceti?

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.