Transforma ambalajele in Ford Ka!

Azi este ultima zi din campania Ai colectat, ai castigat. Si ultima sansa de a transforma ambalajele in Ford Ka ­čÖé

Transforma ambalajele in Ford Ka

Transforma ambalajele in Ford Ka

Dar ca sa castigi, trebuie sa participi la tragerea la sorti.

Ce trebuie sa faci? Sa aduni 10 ambalaje reciclabile, sa le depui in recipientele EcoRom iar codul de pe tichetul razuibil primit de la promoteri sa-l introduci pe ColecteazaSelectiv.ro.

In linkurile de mai jos aveti pasii. Eu am reusit sa adun de Marti pana Joi 20 de ambalaje. Atentie numai din apa bauta la serviciu si acasa. Si de la dozele de bere adunate prin casa. Mai ales ca e canicula si in sepcial ca este Sambata, adica zi de casa si de curatenie, sigur gasesti 10 ambalaje. Sigur poti si tu.

Acestea fiind spuse, sa concluzionez cum am inteles eu aceasta actiune. Un mic bilant de campanie despre ce am scris, ce am facut si ce am castigat.

Cu acesta inclusiv, am scris 5 articole despre actiune:

Am vazut ca au fost citite de cateva sute de vizitatori ai blogului, sper ca macar o parte sa-mi fi urmat exemplul. Feedback am doar de la colega mea de serviciu, care, drept dovada, mi-a aratat si evantaiul primit.

Ce-am facut? Am zis ca exemplul personal face mai mult decat 1000 de cuvinte scrise pe blog. Asa ca am adunat, presat si depus peste 60 de ambalaje in┬árecipientele EcoRom. Ceea ce va doresc si voua ­čÖé

Am castigat in primul rand din participarea in campanie. Apoi am castigat si un premiu de consolare si un premiu instant. Nu in ultimul rand sper sa folosesc cele 6 sanse la tragerea la sorti pentru a castiga o zona de picnic pentru Craiova. Sau de ce nu, un Ford Ka pentru mine. Este un premiu potrivit Ka pentru mine, asa ­čÖé

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.