Clean 9 – preturi si achizitie

Forever Clean 9 - detoxifiere si controlul greutatii corporale

Azi termin cele 9 zile ale programului de detoxifiere Clean 9 – Forever. Ieri v-am spus despre beneficiile Clean 9 pentru mine, iar mai demult am detaliat Clean 9 pe zile: ziua 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 – 9.

 

Daca „zicerile” mele din propria experienta nu sunt suficiente, o parere profesionista despre Clean 9 puteti afla de la Dl. Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi – Directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti: „Curele de detoxifiere în care sunt utilizate alimente şi suplimente alimentare adecvate funcţionează nu pe principiul măturii, ci restabilind procesele metabolice intracelulare, tisulare şi la nivelul organelor de detoxifiere … În fapt, acestea sunt adevăratele cure de detoxifiere cu efecte sanogene benefice şi necesare în condiţiile vieţii moderne. Pachetul Clean 9 a fost conceput pe baza acestor precepte.” Interviul complet il gasiti in Revista Forever nr 153 bin ianuarie 2012 – pag. 10 – 11.

 

Sa vorbim si despre preturile si modalitatile de achizitionare ale pachetului Clean 9.

 

Puteti cumpara online Clean 9 vanilie sau Clean 9 ciocolata. In luna august 2012 beneficiati de transport gratuit oriunde in tara pentru comenzile online. Se poate si cu 15% mai ieftin.

Eu recomand cumpararea online de mai sus cand vreti doar un produs sau mai multe produse Forever care impreuna nu depasesc valoarea de 50 Euro + TVA. Pentru achizitionarea Clean 9 va recomand sa va inscrieti in sistemul Forever si sa beneficiati de o reducere de 15% fata de preturile de mai sus.

Puteti deveni tot online membru Forever completand comanda pentru Clean 9 cu datele cerute pentru inscriere. Clean 9 are codul 216.

 

In sfarsit, daca va doriti ca de la urmatoarea comanda sa aveti o reducere de 30% pentru comenzile de minim 50 Euro + TVA, exista un pachet promotional (3 pachete Clean 9) numit Clean 9 Business Pak, pe care puteti sa-l  puneti in comanda de inscriere (Clean 9 Business Pak are codul 220). Pe langa atingerea nivelului de reducere de 30% primiti:

Spor(t) si sanatate!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.