Clean 9 – preturi si achizitie

Azi termin cele 9 zile ale programului de detoxifiere Clean 9 Forever. Ieri v-am spus despre beneficiile Clean 9 pentru mine, azi vorbim despre Clean 9 preturi si achizitie.

Clean 9 pe post de post in ziua nr 3 Clean 9 pe post de post in ziua nr 3 testare Clean 8 Forever la final Clean 9 preturi si achizitie

Clean 9 preturi si achizitie

Vorbim si de preturi, dar nu mai inainte de a trece in revista programul celor 9 zile. Ziua 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 – 9.

Daca „zicerile” mele din propria experienta nu sunt suficiente, va las si altele 🙂

O parere profesionista despre Clean 9 puteti afla de la Dl. Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi – Directorul Institutului de Cercetari Alimentare Bucuresti:

Curele de detoxifiere în care sunt utilizate alimente şi suplimente alimentare adecvate funcţionează nu pe principiul măturii, ci restabilind procesele metabolice intracelulare, tisulare şi la nivelul organelor de detoxifiere … În fapt, acestea sunt adevăratele cure de detoxifiere cu efecte sanogene benefice şi necesare în condiţiile vieţii moderne. Pachetul Clean 9 a fost conceput pe baza acestor precepte.

Interviul complet il gasiti in Revista Forever nr 153 bin ianuarie 2012 – pag. 10 – 11.

Sa vorbim si despre preturile si modalitatile de achizitionare ale pachetului Clean 9.

Puteti cumpara online Clean 9 vanilie sau Clean 9 ciocolata.

In luna August 2012 beneficiati de transport gratuit oriunde in tara pentru comenzile online. Se poate si cu 15% mai ieftin.

Eu recomand cumpararea online de mai sus cand vreti doar un produs sau mai multe produse Forever care impreuna nu depasesc valoarea de 50 Euro + TVA. Pentru achizitionarea Clean 9 va recomand sa va inscrieti in sistemul Forever. Asa beneficiati de o reducere de 15% fata de preturile de mai sus.

Puteti deveni tot online membru Forever completand comanda pentru Clean 9 cu datele cerute pentru inscriere. Clean 9 are codul 216.

Daca va doriti ca de la urmatoarea comanda sa aveti o reducere de 30% pentru comenzile de minim 50 Euro + TVA, exista un pachet promotional. Sunt 3 pachete Clean 9, numite Clean 9 Business Pak. Puteti sa  puneti in comanda de inscriere Clean 9 Business Pak. Are codul 220. Pe langa atingerea nivelului de reducere de 30% primiti:

Spor(t) si sanatate!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.