Vine Craiova Blog Meet de August

Ad Blocker Detected

Tema blogului nu afiseaza imaginile in anumite combinatii de conditii gen Chrome pe Windows 10 cu Ad-Blocker activat sau Mozilla si Windows 7. Pana cand se remediaza bug-ul te rog sa-i dai o exceptie la Ad-Blocker sau un Refresh si vei vedea si imaginile de pe blog. Multumesc frumos!

Vine Craiova Blog Meet de August, hai si voi!

Vine Craiova Blog Meet de August

Vine Craiova Blog Meet de August

Salutare tuturor! Lume, lume, indiferent daca sunteti craioveni, olteni sau bloggeri din afara perimetrului ­čÖé Indiferent daca aveti blog sau va ganditi sa va faceti. Va invit la intalnirea bloggerilor care va avea loc Duminica, ora 19, la Gringo.

Ce facem la blog meet-urile din Craiova? Socializam, ne prezentam blogurile, mai analizam o situatie blogosferica sau propunem o solutie. Toate acestea langa o bere rece ­čÖé Daca sunteti curiosi dati o cautare la mine pe blog dupa „blog meet” si gasiti toate editiile.

Data trecuta ne gandeam sa reeditam meciul de fotbal cu jurnalistii. Dar ma tem ca pe canicula asta nu-i o idee tocmai buna. Probabil ne vom indrepta spre un ping-pong la umbra. Alte sporturi care sa se desfasoare la adapost de canicula nu stiu. Dar daca aveti idei, dati cu ele in comentarii. Si va rog sa nu-mi spuneti de biliard, ca la mine sport inseamna sa facem miscare. Asa si tablele pot fi considerate sport. Chiar si septicul ­čÖé

Cand zicem Craiova Sport Meet ne gandim la o intalnire in care sa ne miscam si sa depunem efort. Ca sa meritam pe urma rehidratarea cu bere la Craiova Blog Meet.

Asadar va asteptam Duminica la un pahar de bere si unul de vorba blogosferica.

Spor!

2 Comments

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.