Dezvoltare personala la Craiova

Dupa cum va spuneam ieri, am participat la o sesiune de dezvoltare personala la Craiova. workshop-ul „Atrage abundenta in viata ta”Ā sustinut de Florin Pasat la Craiova.

Dezvoltare personala la Craiova

Sper doar sa nu va asteptati sa scriu intr-un articol tot ce-am lucrat in 5 ore šŸ˜‰ Spun doar ca am inteles mai bine cum functioneaza constientul si subconstientul.

subconstientul

Si cum putem folosi aceasta intelegere pentru perfectionarea noastra umana.

dezvoltare personala la Craiova

Secretul, a propos de imaginea de mai sus, este sa participi la workshop ca sa intelegi. Eu doar punctez aici cateva idei interesante. Insa in materialul de curs si-n notite am punctat mai multe idei la care trebuie sa ma gandesc. Sa le „rumeg” si sa le aplic cat mai bine.

Workshop-ul a fost foarte interactiv, au fost multe intrebari si exercitii. Cele 5 ore au trecut foarte repede, dar merita toti bani.

A propos de bani, exista satisfactie pe garantie si daca nu crezi ca informatiile iti sunt de folos poti cere returnarea banilor.Ā Niciunul dintre participanti n-a fost in aceasta situatie šŸ˜‰ Cred ca asta spune tot.

Va mai spun ca inainte sa va hotarati sa mergeti la workshop-ul platit, ar fi bine sa participati la seminarul gratuit. Asa stiti la ce sa va asteptati.

Spor in dezvoltare!

5 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.