Campionatul National de Blogging x 3

Ce credeti ca inseamna Campionatul National de Blogging x 3? Azi am reusit „performanta” sa particip intr-o singura zi la 3 campanii BlogalInitiative.

Campionatul National de Blogging x 3 CNB de la BI CNB efecte secundare

Campionatul National de Blogging x 3

Si uite asa am mai descoperit inca un punct tare al CNB.

Articolele participante la campanii sunt mai bine punctate decat un articol obisnuit. Asa ca CNB m-a „obligat” sa particip la mai multe campanii decat in mod normal. Poate au fost si mai multe campanii decat de obicei sau poate ca au fost mai multe pe placul meu. Cert este ca tragand linie am concluzionat ca am participat masiv.

Este un punct tare din mai multe puncte de vedere. Doua puncte, unul sub altul:

  • Pentru BI inseamna mai multi participanti. Cred ca se vede si in statisticile voastre ca a crescut numarul participantilor.
  • Pentru participanti inseamna mai multe sanse la premii.
  • Participare mai mare inseamna „puncte” mai multe pentru sponsori, care vor aprecia acest lucru si vor mai reveni cu campanii.

Acum trebuie sa recunosc ca si participarea la prea multe campanii poate insemna un punct slab. Nu pentru campionat ci pentru cititorii blogului meu care sunt obisnuiti cu un anumit program al articolelor.

Perioada de beta-testing a CNB se suprapune cu SuperBlog 2012. Probabil ca acum mi-am cam bombardat cititorii cu concursuri, in afara programului. Eu imi stabilisem Vinerea si weekend-ul in general zile de articole pentru concursuri. Asta pentru ca lumea este mai receptiva la premii si distractie.

Din acest punct de vedere as sugera o mica imbunatatire a campaniilor: dead-line-urile sa fie in weekend.

In felul acesta bloggerii au mai mult timp sa participe la mai multe campanii. Iar cititorii blogurilor nu sunt bombardati cu concursuri si in timpul saptamanii.

Pana se rezolva acest aspect, am hotarat sa nu am pe blog 2 articole consecutive care participa la concursuri. Deci daca intr-o zi voi scrie 3 articole de concurs, vor mai fi inca 3 „normale”, intercalate 🙂

Spor castigator!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.