Congresul PPE la Bucuresti

Stati linistiti, nu sunt nici fan PDL, nici UDMR si nici n-am inceput sa fac politica pe blog. Dar ca doctrina politica sunt cel mai apropiat de traditie, familie si solidaritate, elemente care se regasesc in crestin-democratie. De aceea am urmarit cu atentie Congresul PPE la Bucuresti.

traditii romanesti la Congresul PPE la Bucuresti

Congresul PPE la Bucuresti

Congresul Partidului Popular European la Bucuresti

Azi incepe Congresul Partidului Popular European la Bucuresti, adica al partidelor de sorginte crestin-democrata din Europa. M-am gandit ca poate va intereseaza ce se mai discuta in grupul politic care conduce Parlamentul European si care a pus bazele UE.

Angela Merkel si Barroso fac parte din „grupul popular”, iar din Romania partidele care au aderat la PPE sunt (in ordine cronologica) PNTCD, UDMR si PDL.

In paranteza fie spus, nu cred in proteste spontane anti-PPE cum s-au vrut cele din Bucuresti. Ci mai degraba in balcanisme orchestrate politic in stil dambovitean.

Organizarea unui asemenea eveniment la Bucuresti are legatura cu imaginea Romaniei in Europa. Si cred ca trebuie privit ca atare.

Inchidem paranteza si va anunt ca aici puteti urmari si un live streaming, inclusiv in limba romana. Dar si programul celor 2 zile.

Palatul Parlamentului Bucuresti

Daca va place ce vedeti la Congresul Partidului Popular European, va astept impresiile in comentarii.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.