Penalizare ZeList?

Am mai spus de cateva ori ca nu ma dau in vant dupa ZeList. Insa atata timp cat are ceva folositor pentru mine, il urmaresc. Ei bine, azi n-am avut ce urmari 🙂 Zero pe linie. Sa fie vorba despre o penalizare ZeList?

Penalizare ZeList?

Penalizare ZeList?

Daca ma uit la widget imi arata o pozitie, dar daca ma uit la info… nimic-nimic.

Pozitia mea in ZeList

Nu-mi dau seama daca asta se intampla doar la mine, pentru ca la alte cateva bloguri la care m-am uitat arata informatiile. Insa nu-mi dau seama daca arata doar ce este vizibil si la mine sau mai arata si alte informatii.

Sa fie oare zero pe linie pentru ca intr-un articol mai vechi am vorbit despre Ze(Ro)List 🙂 Glumesc acum, insa imi mentin parerea. Atata timp cat un blog neactualizat de 2 ani isi mentine punctajul mare, acesta este un mare semn de intrebare. Iar daca punctajul este mai mare decat al unui blog care in acesti 2 ani a tot prestat, ramane cum am stabilit.

Sa fie oare pentru faptul ca, de curand,  facem comparatie cu acest Campionat National de Blogging? Spuneam ca un clasament al blogurilor de genul BlogalInitiative este mai bun de ZeList, care pune greutate pe link-uri, nu si pe continut.

Eu n-as crede nici una nici alta, dar pana una alta prea stiu ce sa cred?

Voua vi s-a mai intamplat asa ceva?

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.