Am ajuns aproape de finalul perioadei 15 – 21 Octombrie 2012. Azi suntem la Saptamana fara carne Sambata. Iata care este meniul zilei de sambata. Fara carne, evident.
Saptamana fara carne Sambata
Pentru de dimineata avem salata de vinete, cu ceapa verde si ceapa rosie si cu ulei de masline.
Pe langa vinete mai merg niste ridichi rosii, ceapa verde, branza si mamaliga.
La pranz cartofi am avut prajiti (rondele) cu branza, usturoi, ceapa verde, marar si rosii cherry de gradina. Alaturi de un pahar de vin de casa rosu-negru.
Seara o rezervam pentru o conopida gratinata.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Gianina
Bravooo,eu la pranz am facut cateva ghebe si nane,ca atat am gasit,plus ciorbita de cartofi si mamaliguta cu branza,iar pentru seara am facut mancarica de cartofi cu salata de varza cruda…
Daniel Botea
Bun-bun!