Perioada 15 – 21 Octombrie a ajuns deja la Saptamana fara carne Vineri.
Saptamana fara carne Vineri
Vinerea este o zi in care de obicei nu mananc carne. Dar nici nu scriu un articol culinar asa cum fac de obicei la Miercurea fara carne. Fiind insa o saptamana mai speciala, iata si meniul zilei de Vineri.
Pentru de dimineata am avuta pregatita mamaliga cu branza si ierburi de Provence.
Stiti si voi ca este buna calda. Si chiar asa am mancat-o 🙂 Dar sa nu va ganditi ca m-am trezit cu noaptea in cap sa-mi fac mamaliga. Mamaliga proaspata si aburind-o de aseara am amestecat-o cu branza si am pus-o la frigider. Iar de dimineata doar am incalzit-o. Si i-am pus ierburi de Provence, sa sa fie aburii frumos mirositori 🙂
La pranz am savutat o ciorba de legume si verdeturi. Imi place s-o mananc la temperatura camerei, imbogatita cu smantana.
Seara a fost rezervata pentru zacusca de fasole pe paine integrala. Ddar si pentru mamaliga, ca sa vad care-i mai buna 🙂 Mai intra in meniu branza si masline, alaturi de marar maruntit.
Trebuie sa recunosc ca a mai fost si un pahar de vin de tara si un ardei iute, dar am uitat sa fotografiez. Deh, foame mare!
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei