Accesorii potrivite, momentul potrivit

Accesorii potrivite, in momentul potrivit, le gasesti la locul potrivit daca stii unde sa cauti.

accesorii potrivite la momentul potrivit

Accesorii potrivite la momentul potrivit

Eu unul recunosc ca nu ma pricep la bijuterii si accesorii. N-am notiunile teoretice, ce trebuie potrivit si cu ce. Insa pot sa-mi fac o parere despre „intreg”. In sensul ca „simt” daca bijuteria sau accesoriul respectiv da bine intr-o anumita combinatie.

Cu atat mai mult ma bucur daca gasesc deja combinatia pregatita, ca in sugestia pentru curea din imaginea de la Luxury Gifts.

Bine, inteleg pana la un punct si accesoriile potrivite ca nuca-n perete. Adica pot intelege ca persoana respectiva vrea sa iasa in evidenta atunci cand, alergand prin parc, isi etaleaza accesoriile stralucitoare la trening.

Ce nu inteleg este ca nu-si da seama ca desi „sare in ochi”, evidentierea este negativa. Mai este si partea cealalta ca poate fi apreciata de cineva cu aceeasi lipsa de gusturi.

Dar atunci as zice ca se merita unul pe altul si nu te poti pune in fata destinului 🙂

Eu mai obisnuiesc sa alerg prin parc si am mai vazut destul de des astfel de situatii. Inclusiv machiaj perfect pentru o seara selecta, asortat cu accesorii stralucitoare si zanganitoare.

Dar „outfitul” s-a dus odata cu transpiratia. Si apare prima miscare a mainii peste fata pentru a aranja o suvita rebela, din instinct. Si uite asa machiajul perfect s-a transformat in camuflaj de comando. Care atrage atentia datorita accesoriilor zgomotoase 🙂

Ce vreau sa spun?

Accesoriile sunt bune, dar adaptate la situatie. Daca faci sport (si n-ai iesit la agatat clienti), pai atunci si tinuta trebuie sa fie sportiva.

Nu sa zangani ca sania lu’ Mos Craciun la fiecare miscare.

Nici situatia inversa nu este de dorit deloc. Adica te duci la o „ocazie” in trening si pantofi cu toc, dar cu butoni de argint. Nu de alta, dar e pacat de frumusetea butonilor 😉

Spor echilibrat!

Particip cu acest articol la SuperBlog 2012.

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.