Road Trip Project – 1 luna prin Europa pentru 8 castigatori

V-am mai spus ca am castigat un blog contest la Comisia Europeana. Nu ma laud din nou, va spun doar ca de data asta puteti fi voi castigatorii unui nou proiect media european. Road Trip Project se numeste minunatia si va poate duce timp de 1 luna in una dintre cele 4 zari ale Uniunii Europene.

Road Trip Project

Provocarea #EuinMyRegion pe care am castigat-o eu presupunea mediatizarea unui proiect cu finantare europeana din zona noastra. Iar beneficiile celor 5 castigatori au constat in cursuri social media si 4 zile in Bruxelles.

De data aceasta 8 fericiti castigatori vor avea ocazia sa strabata Europa timp de 1 luna, sa viziteze diverse proiecte cu finantare europeana si sa povesteasca in social media.

Road Trip Project – AMR 29 de zile

Sub sloganul See Europe as never before and share your amazing experiences, Road Trip Project va insemna 8 castigatori, 4 echipe de cate 2 si 4 rute europene. Fiecare echipa va fi insotita de un responsabil de logistica si de un cameraman. Tu ce-ai alege, ruta Baltica, cea Dunareana, Mediteraneana sau Atlantica?

Calatorii europeni vor descoperi rutele de mai sus timp de 1 luna, in urmatoarele perioade:

  • mijlocul lui Aprilie – mijlocul lui Mai,
  • mijlocul lui Mai – mijlocul lui Iunie,
  • sfarsitul lui Iunie – sfarsitul lui Iulie,
  • sfarsitul lui Iulie – sfarsitul lui August.

4 rute europene la Road Trip Project

Toate costurile legate de calatorie, comunicatii, cazare si masa vor fi acoperite de Road Trip Project.

In plus, in Octombrie, cei 8 castigatori se vor reuni la Bruxelles pentru un schimb de experienta.

Ce trebuie sa faceti ca sa participati la Road Trip Project

In primul rand trebuie sa aveti intre 18 si 30 de ani si sa fiti rezidenti in Uniunea Europeana. Apoi sa cunoasteti limba engleza.

Si nu in ultimul rand sa fiti unul dintre cei 8 castigatori ai concursului Road Trip Project 🙂

Road Trip Project

Concursul Road Trip Project

Concursul se desfasoara pana pe 11 Februarie 2018. Pana atunci trebuie sa transmiteti un video de 60 de secunde prin care sa convingeti juriul ca sunteti persoana potrivita pentru Road Trip Project.

Cum puteti fi siguri ca sunteti candidatii cautati? Trebuie sa fiti siguri ca va place sa calatoriti, sa cunoasteti persoane noi, sa invatati despre noi culturi si obiceiuri si sa va placa sa faceti fotografii si filme.

Gasiti toate detaliile concursului aici.

Iar daca va intereseaza ce ispravi in social media va mai pregateste Comisia Europeana, le gasiti pe Facebook, Instagram sau Youtube.

Spor calator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.