Am castigat la BlogalInitiative!

Am castigat la BlogalInitiative! Am participat la campania FlashMob BRD Iasi extinsa in toata blogosfera. Si am iesit pe primul loc. Multumesc frumos!

Flashmob bancar studentesc Am castigat la BlogalInitiative

Am castigat la BlogalInitiative!

Cele 50 de puncte m-au readus pe locul I in Clasamentul National de Blogging si asta e punctul cel mai tare pentru mine.

Campionatul National de Blogging x 3 CNB de la BI CNB efecte secundare

Pentru ca trebuie sa remarc si puncte slabe ca feedback pentru campania BlogalInitiative, observ ceva la statisticile proprii. De exemplu ca la Istoric activitati – lista campaniilor incheiate la care am participat – la campania BRD Student Iasi apar doar cele 5 puncte aferente articolului scris pentru concurs. Nu si cele 50 de puncte pentru castigarea primului loc la aceasta campanie.

Aici cred eu ca este locul in care ar trebui sa se vada acele puncte.

Si inca o observatie pentru imbunatatirea feed-back-ului.

De fiecare data cand transmit un articol pentru o campanie BlogalInitiative, formularul de trimitere imi spune ca s-a trimis link-ul articolului si voi primi un mesaj de confirmare pe e-mail.

Ei bine, mesajul de confirmare nu vine 🙂 Vad eu apoi din punctaj si din lista articolelor aferente campaniei ca s-a primit materialul. Dar daca tot ziceti ca vine si mesajul de confirmare, ar trebui sa vina 🙂

In alta ordine de idei, vad ca participarea tinde spre 250!

Spor participator!

9 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.