Sa eclipsam eclipsa de luna…

Va e frica de eclipsa totala de luna? Da’de ce? (vorba lu’ Dezbracatu). Ca tine doar cateva ore, nu o luna šŸ™‚ Hai sa eclipsam eclipsa!

Hai sa eclipsam eclipsa!

Hai sa eclipsam eclipsa de luna

Daca va e frica sa va uitati la eclipsa, sau va e frica sa nu cumva sa dispara de tot, mai bine uitati-va cum sa va faceti o luna noua šŸ™‚

cum sa-ti cresti Luna

Daca v-ati mai relaxat si ca sa eclipsez cumva umbrirea lunii (sau sa umbresc eclipsa?), va invit la concurs.

Chiar daca eclipsa este vizibila in toata Romania, concursul este valabil doar pentru

  • cititorii blogului meu,
  • craioveni sau care vor fiĀ miercuri 14 decembrie in Craiova.

Ce legatura are luna N(9)oua cu concursul?

Nokia N9 Moon

Am primit de la DC Communication o invitatie la Nokia N9 Demo Day.Ā Zilele Nokia Demo sunt deja o traditie la Nokia si vor avea loc in aceeasi perioada in Craiova, Oradea, Ploiesti si Tg. Mures.

Sesiunile vor consta intr-o prezentare sustinuta de un trainer Nokia, urmata de discutii deschise si testarea terminalului.Ā La acest Demo Day vor participa bloggeri si invitati de pe Facebook si Twitter.

Nokia N9 Demo Day se va desfasura miercuri, 14 decembrie in Craiova (Hotel Helin, Calea Bucuresti, Nr. 88 – Sala Lapus), intre oreleĀ 17:00-19:00.

Prin amabilitatea organizatorilor am posibilitatea sa vin cu 1 invitat, pe care il voi selecta in urma comentariilor la acest articol.

Asadar, dragi cititori ai blogului, va invit sa scrieti comentariiĀ (semnate cu link spre blog, profil, facebook etc.) prin care sa-mi spuneti de ce ati dori sa participati alaturi de mine laĀ Nokia N9 Demo Day – Craiova. Asta-i concursul!

Comentariile pot fi postate incepand de azi, 10 Decembrie pana luni, 12 Decembrie, ora 23:59.

Iar marti 13 šŸ™‚ voi anunta numeleĀ castigatorului/castigatoarei printr-un articol pe blog.

Atentie:
Castigatorul/castigatoarea trebuie sa fie Miercuri 14 decembrie in Craiova pentru evenimentul Nokia (orele 17:00 – 19:00).

Spor castigator!

Save

Save

22 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.