Craiova Muzicala Miercuri 14Nov

Dupa cum va spuneam, a inceput Festivalul International Craiova Muzicala. Dupa deschiderea evenimentului cu Carmina Burana, avem Craiova Muzicala Miercuri cu Trio „SYRINX” Bacau, la 30 de ani de activitate artistica.

Craiova Muzicala Miercuri

Craiova Muzicala Miercuri

Dorel BAICU (flaut), Dorin GLIGA (oboi) si Pavel IONESCU (fagot) vor interpreta piese din repertoriul compozitorilor: Telemann, Mozart, Haydn, Liviu Danceanu si Viorel Munteanu.

Spectacolul incepe la ora 19:00, mai multe detalii pe site-ul Filarmonicii Oltenia sau pe Facebook Filarmonica Oltenia Concerte.

Dupa o desfasurare majora de forte la Carmina Burana, acum va fi un moment de mai mica amploare. Insa de mare valoare, „sufletistii” de la flaut, oboi si fagot fiind gata sa ne ofere momente muzicale unice.

Cel putin eu n-am mai participat la un concert in care sa ne incante doar aceste instrumente de suflat. Si repertoriul este interesant, pe langa Telemann, Mozart sau Haydn facandu-si loc si romanii nostri Liviu Danceanu si Viorel Munteanu.

Se anunta asadar o seara foarte interesanta, de care sper sa se bucure cat mai multi craioveni, de toate varstele. Iar cei care vor lipsi „nemotivat”, macar sa stie ce-au pierdut daca n-au venit.

Noi venim in formatie blogosferica, ceea ce va dorim si voua 🙂 Adica sa veniti insotiti de prieteni, nu neaparat sa fie bloggeri.

Spor muzical!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.