Craiova Blog Beer Meet de Decembrie

Dupa o miscare sanatoasa la basket ne-am intalnit la o rehidratare in cadrul Craiova Blog Beer Meet. Ca de obicei, am fost mai multi la bere decat la miscare 🙂 Dar nu-i bai, cei care am participat la ambele activitati am fost cei mai castigati.

Craiova Blog Beer Meet de Decembrie

Craiova Blog Beer Meet de Decembrie

Intre timp eu si Mircea am dat o fuga si la spectacolul de Craciun de la Katamis, dar despre acel evenimentrevin intr-un articol separat.

Asadar la 20:30 ne-am adunat la bere si pizza in urmatoarea formula:

Fiind intre persoane cunoscute si neavand bloggeri noi la intalnire, n-a mai fost cazul sa ne prezentam fiecare. Insa ne-am prezentat activitatea blogosferica desfasurata de la blog meet-ul din Noiembrie. Cine a avut ceva de intrebat, a gasit si raspunsuri. Iar cine a cerut pareri despre un anumit articol sau o anumita abordare, le-a primit.

Printre pizza si bere am povestit despre primele blog-meet-uri. Si despre faptul ca in Februarie aniversam oficial 1 an de la primul Craiova Blog Meet cu mai mult de 3 persoane 🙂

color

Pana atunci ne vom reintalni in 2013, urmatorul Blog Meet fiind stabilit pentru Duminica, 27 Ianuarie. Adica dupa ce ne mai potolim cu sarbatorile si vacanta de iarna.

Spor!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.