Marti, 3 zile bune pana la 21.12.2012

Conform calendarulului Mayas, pe 21 Decembrie 2012 se incheie un ciclu al omenirii. Azi este Marti si-ar mai fi 2 + 1 zile daca ar fi sa luam de bun „restartul” Maya, aztec etc. Sa ne bucuram deci de Marti 3 zile bune 🙂

Marti 3 zile bune

Marti 3 zile bune

2 este numarul meu preferat si apare de multe ori ori in 21-12-2012. Asa ca am sa fac 2 + 1 lucruri pentru a sublinia aceasta data. S-a mai vorbit despre sfarsitul lumii si cu alte ocazii, cum ar fi anul 2000. Ba s-a vorbit chiar despre sfarsitul lumii informatice din cauza unui asa zis efect Y2K. Anul 2000 si „virusul mileniului” Y2K au trecut cu bine. Acum a venit randul altei combinatii de doua luate cate doua sa devina subiect arzator.

Ca sa-mi iau masuri de precautie, cu 2 + 1 zile inainte de 21 Decembrie am sa fac ceva important. Transmit in Univers mesajul pamantean al blogosferei autohtone. In speranta ca-l va mai citi cineva si dupa 21-12-2012. Asa, ca sa stie Universul ca eram si noi pe aici si prestam blogosferic.

Am rugat 24 (2 x 12 sau 22 + 2?) de bloggeri, pe care i-am cunoscut si offline, sa abordeze aceasta tema. Abordarea va fi sub forma de guest-post pe care-l voi posta la mine pe blog.

Fiecare blogger a fost invitat sa scrie:

  1. ce crede ca se va intampla pe 21 Decembrie 2012,
  2. ce crede ca va face el in data respectiva,
  3. daca prin absurd, la o data oarecare, ar fi sfarsitul anuntat al lumii blogosferice, ce ar scrie in ultimul articol de pe blog.

Invitatiile au fost transmise personal si sper ca nu s-au sfatuit unii cu altii 🙂

Varianta naturala

Acestea fiind zise, sa va dezvalui (pre)zicerile mele despre preaminunata zi de 21-12-2012.

1. Ce cred ca se va intampla pe 21-12-2012?

  • Va fi ultima zi. Ultima zi de scoala din semestrul I. Nu in ultimul rand va fi o zi frumoasa de Vineri.
  • Va fi o zi in care ne vom reaminti (cei care am trait sau auzit) despre evenimentele si jertfele din 21-22 decembrie 1989.
  • Indraznesc sa sper ca va ninge, ca sa avem un Craciun alb.
  • Si daca am vorbit despre sfarsit (de scoala), sa punctam si un inceput: se lanseaza Cafeneaua Bloggerilor, in Bucuresti pe strada Popa Nan nr. 3A.

2. Ce voi face eu in data de 21-12-2012?

  • Si pentru mine va fi ultima zi. Ultima zi fara carne din saptamana respectiva (va reamintesc ca nu mananc carne Miercurea si de obicei Vinerea).
  • Dar chiar s-ar putea sa fie ultima zi. Ultima zi de Vineri in care recomand articole in 2012. Pe 28 cine stie daca ne mai sta capul la astfel de treburi. Fiind Vineri, va fi si zi de concursuri. In rest, mai mult ca sigur imi voi planifica niste postari pentru zilele urmatoare.
  • Ah da, voi bea si o bere :).

3. Daca prin absurd, intr-o data oarecare, ar fi sfarsitul lumii blogosferice, ce as scrie in ultimul articol pe blog?

Nu stiu chiar tot ce as scrie eu in articol, dar cu siguranta l-as incepe cu „Multumesc!”. Si l-as incheia cu o invitatie offline pentru a doua zi, ca sa punem la cale lumea post-blogosferica 🙂 La o bere, bineinteles!

Sanatate si spor in toate!
Ne revedem intr-o ora ca sa descoperim cateva idei crete si (pre)ziceri blogosferice despre 21.12.2012.

 

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.